شنبه 20 بهمن 1403

لیونل مسی

لیونل مسی

خبرگزاری خبرنگاران جوان

ربات چت مبتنی بر هوش مصنوعی بهترین مثلث تهاجمی قرن 21 دنیای فوتبال را انتخاب کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

صبر اولترا‌های پاریسی لبریز شده و آن‌ها به شدت از عملکرد تیم و مدیریت ناراضی هستند.

وب‌گاه فرارو

احمد الخطیب، وزیر گردشگری عربستان عکس‌هایی از لیونل مسی اسطوره فوتبال آرژانتین را به همراه خانواده اش در جریان سفرش به عربستان سعودی به اشتراک گذاشت. وزیر گردشگری عربستان گفت: خوشحالم از حضور مسی و خانواده اش در عربستان سعودی تا از مقاصد مختلف گردشگری ما لذت ببرند. ما از بازدیدکنندگانی از کشور‌های مختلف جهان استقبال می‌کنیم تا از سفری بی نظیر به عربستان لذت ببرند.

وب‌گاه ورزش سه

صبر اولتراهای پاریسی لبریز شده و آنها به شدت از عملکرد تیم و مدیریت ناراضی هستند.

وب‌گاه فرارو

18 سال پیش در چنین روزی، لیونل مسی اولین گل از 672 گلش برای بارسلونا را روی پاس دیدنی رونالدینیو به ثمر رساند.

وب‌گاه خبر آنلاین

به نظر می رسد وضعیت برای بازگشت مسی به بارسلونا بسیار پیچیده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

ورزش سه نوشت: در رسانه‌های اسپانیایی تصویری منتشر شده که لامین یامال، پدیده 15ساله بارسلونا را در کنار الگوی فوتبالی‌اش، لیونل مسی، نشان می‌دهد. عکسی که سه سال پیش گرفته شده است.

وب‌گاه ورزش سه

در رسانه‌های اسپانیایی تصویری منتشر شده که لامین یامال، پدیده 15ساله بارسلونا، را در کنار الگوی فوتبالی‌اش لیونل مسی نشان می‌دهد. عکسی که سه سال پیش گرفته شده است.

وب‌گاه ورزش سه

در دو سال گذشته بارسلونا نتوانسته از طریق ضربه کاشته به گل برسد و آخرین بار لیونل مسی بود که به این روش برای بارسا گلزنی کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر گردشگری عربستان از علت حضور مسی در این کشور پرده برداشت.

وب‌گاه ورزش سه

آنسو فاتی قرار بود وارث لیونل مسی در بارسلونا باشد و استعداد بزرگ فوتبال اسپانیا بود ولی او در بدترین روزهای زندگی‌اش، حالا در صدر فهرست فروش بارسا قرار دارد.

وب‌گاه ورزش سه

لیونل مسی پس از باخت پاری‌سن‌ژرمن برابر لوریان به عربستان سعودی سفر کرد. ستاره آرژانتینی سفیر گردشگری این کشور است.

وب‌گاه عصر ایران

همزمان با انتشار اخبار بن بست مذاکرات بارسلونا با لالیگا برای بازگشت مسی، تصاویری در فضای مجازی عربستان منتشر شد که حاکی از حضور او در شهر ریاض است تا شایعه احتمال انتقالش به الهلال را قوت ببخشد.

وب‌گاه ورزش سه

خائومه یوپیس معتقد است مدیران باشگاه در مورد بازگشت لیونل مسی دروغ می گویند.

وب‌گاه ورزش سه

یامال در 15 سالگی برای تیم اصلی بارسا بازی کرد، اما ستاره‌های بزرگ فوتبال در این سن کم کجا بودند؟ آیا مسی و رونالدو به گرد پای یامال می‌رسند؟