لیگ برتر
لیگ برتر
تیم فوتبال استقلال عصر پنجشبه (11 دی 1404) در دیداری معوقه از هفته دهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه نقش جهان اصفهان میهمان سپاهان اصفهان بود و با نتیجه 2 بر یک به برتری دست یافت.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان به این نکته اذعان کرد که عملکرد تیمش در نیمه دوم دیدار مقابل استقلال بد بوده است.
ایسنا نوشت: دیدار معوقه سپاهان اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه نقشجهان، شبی متفاوت و پراتفاق را برای فوتبال ایران رقم زد؛ مسابقهای که با اتحاد کمسابقه هواداران آغاز شد، با پنالتی جنجالی مسیرش تغییر کرد و در نهایت با گل دقیقه 2+90 استقلال، پایانی تلخ برای میزبان و شبی بهیادماندنی برای آبیها داشت.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تأکید کرد، رامین رضاییان را اخراج نکرده است و خودش میل به جدایی دارد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: رامین رضاییان را اخراج نکرده یا کنار نگذاشتهام، اما خودش نمیخواهد به عنوان نیمکت نشین همراه ما باشد.
صالح حردانی با دریافت کارت زرد در دیدار مقابل سپاهان، بازی حساس استقلال برابر تراکتور در هفته شانزدهم لیگ برتر را از دست داد.
مدیران باشگاه آلومینیوم اراک در حال مذاکره با پرسپولیس هستند تا دو بازیکن سرخپوشان را به خدمت بگیرند.
تمرینات تیم فوتبال سپاهان اصفهان پس از برگزاری دیدار برابر استقلال تعطیل شد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تأکید کرد، رامین رضاییان را اخراج نکرده است و خودش میل به جدایی دارد.
پرسپولیس عنوان بهترین خط دفاعی نیم فصل اول را کسب کرد.
رقابتهای نیم فصل اول فوتبال ایران با دیدار سپاهان و استقلال به پایان رسید.
پرسپولیس با دو سرمربی مختلف در پانزده هفته لیگ برتر تنها یک شکست را تجربه کرد.
ریکاردو ساپینتو پس از پیروزی 2 بر 1 استقلال مقابل سپاهان در دیدار معوقه لیگ برتر، با تمجید از جنگندگی شاگردانش تأکید کرد تیمش برای صعود در جدول به برد نیاز داشت، از فشارهای موجود و حاشیهسازی یک مربی سابق انتقاد کرد و ابراز امیدواری نمود استقلال در نیمفصل دوم از شرایط بهتر و استادیومی مناسب برخوردار شود.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان به این نکته اذعان کرد که عملکرد تیمش در نیمه دوم دیدار مقابل استقلال بد بوده است.
در پایان نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال تیم سپاهان صدرنشین شد و دو تیم پرسپولیس و استقلال در ردههای بعدی قرار گرفتند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال از عملکرد شاگردانش در دیدار مقابل سپاهان ابراز رضایت کرد.