سه‌شنبه 13 آبان 1404

لیگ برتر

لیگ برتر

خبرگزاری خبرنگاران جوان

تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال خیبر خرم آباد در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال می رود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال خوزستان در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر شامگاه جمعه 25 مهر به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری 2 بر صفر به سود زرد پوشان به پایان رسید. سید حسین حسینی دروازه‌بان سپاهان در این بازی هم جایی در ترکیب این تیم نداشت و نیمکت نشین بود. او در طول در جریان بازی با چهره‌ای درهم روی نیمکت حضور داشت و در پایان بازی و در مواجه...

وب‌گاه مشرق نیوز

سیدحسین حسینی، دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان به کمیته انضباطی این باشگاه دعوت شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مسابقات هفته هفتم لیگ برتر فوتبال با انجام 4 دیدار امروز برگزار می‌شود و تیم پرسپولیس به مصاف تیم خیبر خرم آباد می‌رود.

وب‌گاه فرارو

خیبر و پرسپولیس در حالی در هفته هفتم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند که این مسابقه می‌تواند برای هر دو تیم حکم عبور از بحران و بازگشت به مسیر پیروزی را داشته باشد.

وب‌گاه فرارو

سپاهان در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر برد ارزشمندی کسب کرد.

خبرگزاری مهر

دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان به کمیته انضباطی این باشگاه احضار شد.

خبرگزاری تسنیم

خیبر و پرسپولیس در حالی در هفته هفتم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند که این مسابقه می‌تواند برای هر دو تیم حکم عبور از بحران و بازگشت به مسیر پیروزی را داشته باشد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مربی تیم فوتبال استقلال معتقد است برد امشب این تیم برابر مس شروعی برای روز‌های خوب استقلال خواهد بود.

خبرگزاری مهر

اهواز - مربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: باشگاه سپاهان تاریخ و میراثی دارد؛ مطمئن باشید یکی از کاندیداهای قهرمانی لیگ برتر این دوره هستیم.

وب‌گاه الف

تیم فوتبال استقلال در دیداری حساس برای ریکاردو ساپینتو با توجه به نتایج آبی‌پوشان در لیگ برتر و سطح 2 لیگ قهرمانان آسیا، مقابل مس رفسنجان به پیروزی یک بر صفر دست یافت و گل گهر سیرجان نیز با برتری مقابل چادرملو اردکان 12 امتیازی شد و موقتا به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال ایران رسید.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان معتقد است که حق این تیم برابر استقلال شکست نبوده است.

خبرگزاری مهر

اهواز - بازیکن تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: تعطیلات فیفا دی خیلی به هماهنگی تیم سپاهان کمک کرد.

خبرگزاری مهر

اهواز - بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: نتوانستیم عملکرد خوبی مثل بازی قبل ارائه دهیم؛ داوری 60 به 40 به نفع سپاهان بود.

وب‌گاه خبر آنلاین

در پی انتشار شایعات گسترده درباره تغییر احتمالی در نیمکت پرسپولیس، مصطفی لشگری، مدیر روابط عمومی و سخنگوی این باشگاه با انتشار یک استوری رسمی به این اخبار واکنش نشان داد.