لیگ قهرمانان آسیا
لیگ قهرمانان آسیا
حساب باشگاه پرسپولیس به خاطر بدهی که از 18 سال پیش باقی مانده بود دوباره بسته شده است.
پیشکسوت تیم استقلال گفت: کار از ریشه خراب است که افراد بدون تخصص فوتبالی در این ورزش حضور دارند.
ماجرای 5 میلیاردی که علی فتح الله زاده از باشگاه استقلال برداشته است همچنان جنجالی است.
در شرایطی که باشگاه پرسپولیس در تلاش است مجوز حرفه ای را کسب و فصل آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند، هر روز پرونده جدیدی از بدهی های قبلی این باشگاه منتشر می شود که دردسرهای زیادی را برای سرخپوشان ایجاد کرده است.
مهر نوشت: حساب باشگاه پرسپولیس به خاطر بدهی که از 18 سال پیش باقی مانده بود دوباره بسته شده است.
بازیکنان پرسپولیس برای کمک به باشگاهشان کار زیبایی را انجام دادند.
حساب باشگاه پرسپولیس به خاطر بدهی که از 18 سال پیش باقی مانده بود دوباره بسته شده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد از اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال گفت: باید برویم به فدراسیون کشتی یا سوارکاری بگوییم مشکل تیم فوتبال ما را حل کنید!
بازیکنان پرسپولیس برای کمک به باشگاهشان کار زیبایی را انجام دادند.
مدیرعامل باشگاه استقلال مدعی است که مشکلی برای دریافت مجوز حرفهای ندارند، اما بدهی استراماچونی را ندادهاند.
علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال یک بار دیگر از سمت خود استعفا کرد و گفت که برایش تله گذاشتند و دیگر مبلغ 5 میلیارد تومان را به این باشگاه بازنخواهد گرداند.
کاپیتان اسبق استقلال با ابراز گلایه بابت شرایط این تیم، مدعی است که اعضای هیات مدیره باید تلاش بیشتری برای مدیریت اوضاع آبیپوشان برای برون رفت از اوضاع کنونی داشته باشند.
معاون وزیر ورزش و جوانان نسبت به مشکلات باشگاه استقلال واکنش نشان داد.