سه‌شنبه 18 شهریور 1404

لیگ قهرمانان اروپا

لیگ قهرمانان اروپا

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امروز 24 ژوئن 2025 لیونل مسی، اعجوبه تکرارنشدنی فوتبال جهان، 38 ساله شد. بازیکنی که نه‌تنها رکوردهای بی‌شماری در کارنامه درخشان خود ثبت کرده، بلکه با فروتنی و اخلاق کم‌نظیرش به الگویی برای نسل‌های مختلف بدل شده است. باشگاه بارسلونا که دوران طلایی خود را مدیون هنرنمایی‌های مسی می‌داند، امروز در پیامی ویژه در اینستاگرام نوشت: تو قلب خودت را به ما دادی...

خبرگزاری تسنیم

باشگاه لس‌آنجلس در تلاش برای به خدمت گرفتن مهاجم آلمانی بایرن مونیخ است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرمربی اسپانیایی پاری‌سن‌ژرمن خوشحال است که تیمش توانست به عنوان صدرنشین راهی دور دوم جام جهانی باشگاه‌ها شود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

توقف اینترمیامی در دیدار برابر پالمیراس باعث شد تا به عنوان تیم دوم راهی دور بعد جام جهانی باشگاه‌ها شده و حریف پاری‌سن‌ژرمن در مرحله حذفی شود.

وب‌گاه مشرق نیوز

توقف اینترمیامی در دیدار برابر پالمیراس باعث شد تا به عنوان تیم دوم راهی دور بعد جام جهانی باشگاه‌ها شده و حریف پاری‌سن‌ژرمن در مرحله حذفی شود.

وب‌گاه ورزش سه

باوجود صدرنشینی در پایان هفته دوم، صعود رئال مادرید به مرحله یک هشتم نهایی هنوز قطعی نشده است‌.

وب‌گاه ورزش سه

تلوزیون کره شمالی ترجیح داد تا گلزنی لی کانگ این، مهاجم اهل کره جنوبی پی‌اس‌جی مقابل اتلتیکو مادرید را نشان ندهد.

وب‌گاه ورزش سه

نونو مندس، ستاره بزرگ پاری سن ژرمن در آستانه بازی امشب تیمش در جام باشگاه‌ها اعتراف مهمی کرد: خسته‌ام و توان بازی ندارم.

وب‌گاه ورزش سه

نیکولو بارلا، هافبک اینتر، می‌گوید دلیل مشخصی برای شکست فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاری سن ژرمن ندارد و عوامل مختلف باعث این نتیجه شدند.

وب‌گاه ورزش سه

خویچا کواراتسخلیا، هافبک پاری‌سن ژرمن، مدعی شد به دنبال جبران شکست مقابل بوتافوگو و راهیابی به مراحل پایانی جام باشگاه‌های جهان هستند.

وب‌گاه ورزش سه

رودریگو گوئس که به نظر می‌رسید شرایطش با ژابی در رئال بهتر شده، در دیدار مقابل پاچوکا حتی یک دقیقه هم بازی نکرد.

وب‌گاه ورزش سه

طرفداران اتلتیک بیلبائو از تصمیم نیکو ویلیامز برای انتقال به بارسلونا به شدت عصبانی هستند.

وب‌گاه ورزش سه

دیه‌گو سیمئونه، سرمربی اتلتیکو مادرید، در جدیدترین مصاحبه خود، مدعی شد که از فصل آینده مجددا برای کسب عناوین قهرمانی تلاش خواهند کرد.

خبرگزاری تسنیم

هافبک انگلیسی شیاطین سرخ مورد توجه دو باشگاه ایتالیایی و ترکیه ای قرار گرفته است.

وب‌گاه ورزش سه

فنرباغچه تحت هدایت ژوزه مورینیو در حال تبدیل شدن به یکی از بازیگران اصلی بازار نقل‌وانتقالات تابستانی است و حالا سانچو را می‌خواهد.

وب‌گاه ورزش سه

منچسترسیتی میلیون‌ها یورو از ژانویه برای تقویت خود هزینه کرده ولی هیچکدام به اندازه بازگشت رودری تاثیر مثبتی روی هواداران نگذاشته‌اند.