سه‌شنبه 6 آذر 1403

ماجرای فدراسیون فوتبال و شستا به کجا ختم شد؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ماجرای فدراسیون فوتبال و شستا به کجا ختم شد؟

مدیرعامل شستا درباره آخرین فرآیند پرونده فدراسیون فوتبال و این شرکت در دادگاه توضیح داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی رستمی در نشستی خبری به تبیین عملکرد شستا در چندماه اخیر پرداخت و گفت: شستا در سال جاری با فراز و فرودهایی روبه‌رو بود، با برکناری مدیرعامل سابق، چندماهی با سرپرست اداره و بعد با تغییر دولت روبه‌رو شد، با این حال در بسیاری زمینه‌ها موفق عمل کرد.

وی افزود: شستا توانست رشد خوبی در حیطه تولید داشته باشد. جز یکی دو شرکت مابقی همه رشد داشتند و توانستیم پروژه‌های خوبی را آماده افتتاح کنیم. نزدیک به 20 پروژه آماده افتتاح است که برخی بعضا چند سال روی زمین مانده بودند.

مدیرعامل شستا با بیان اینکه محصولات جدیدی را برای نخستین بار در سال جاری در شستا عرضه کردیم، گفت: حدود 220 داروی جدید در سال جاری تولید شده که 40 مورد از آنها برای نخستین بار در کشور تولید می‌شود و 60 مورد برای نخستین بار در شستا تولید شده‌اند.

رستمی همچنین در ارتباط با میزان سرمایه شستا در بورس گفت: در دو ماهه اخیر اقدامات موثری در راستای افزایش سرمایه شرکت شستا شده است و در حال حاضر رقم 163 هزار میلیارد تومان سرمایه ثبت شده شستا در بورس است.

وی همچنین درباره پرونده فدراسیون فوتبال و شرکت شستا و منابعی که دولت قبل (وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال) برای پرداخت دستمزد ویلموتس از شرکت شستا استفاده کرده بودند گفت: باید نکته‌ای را در این رابطه بگویم که با بورسی شدن شرکت شستا چنین تصمیماتی نمی‌توان گرفت. علاوه بر اینکه تاکید دولت آقای رئیسی و وزیر رفاه بر این است که چنین دخالت‌هایی از سوی شرکت شستا صورت نپذیرد و ما باید پاسدار حقوق سهامداران خود به صورت کلان و خرد باشیم.

مدیرعامل شستا همچنین درباره آخرین وضعیت پرونده فدراسیون فوتبال و شرکت شستا گفت: این پرونده در حال حاضر فرآیند دادگاهی خود را سپری می‌کند و شستا به اندازه کافی منابعی را از سوی فدراسیون به رهن خود در آورده است. چند پروژه مفتوح استو در آینده نزدیک در رابطه با پرونده شستا و فدراسیون فوتبال رای صادر خواهد شد و قطعا منابع از بین رفته طی توافق فدراسیون فوتبال و شرکت شستا به سهامداران بازخواهد گشت.

وی با اشاره به اینکه کاهش درآمد یا کاهش سود را با افزایش تولید و بهره‌وری جبران می‌کنیم، گفت: یک سری پروژه‌ها که به دلایلی طی سال‌ها در شستا متوقف شده بود را احیا کردیم و امید است به‌زودی وارد چرخه تولید شوند. برای خروج شرکت‌های زیان‌ده از وضعیت فعلی‌شان در قالب طرح مولدسازی اقدام کرده‌ایم. از جمله برنامه‌های آتی ما نیز خروج از 23 شرکت و ادغام 19 شرکت در شستا است.

مدیرعامل شستا ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌ها تلاش داریم شستا طی چهار سال آینده 400 هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه‌گذاری داشته باشد. تاکنون فعالیت برای افزایش سرمایه نزدیک به 63 هزار میلیارد تومان در قالب 90 پروژه آغاز شده است. بنا داریم سالانه 100 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از محصولات شرکت شستا به لحاظ کیفیت با مشابه خارجی خود رقابت می‌کنند، گفت: بسیاری از کشورها درخواست خرید کالاهای ما را دارند اما با توجه به شرایط حال حاضر، امکان این کار وجود ندارد به طوری که در بحث دارو، لاستیک و لبنیات با کیفیت مناسبی روبرو هستیم.

رستمی با بیان اینکه بیش از 95 درصد داروها در داخل کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به اینکه شستا سرمایه بازنشستگان محسوب می‌شود ما نیز تمام تلاش خود را برای حفظ و توسعه این سرمایه برای آیندگان خواهیم کرد. در بخش‌های مختلف از جمله دارو، لبنیات و لاستیک به توفیقات خوبی دست پیدا کرده‌ایم.

مدیرعامل شستا با اشاره به ورود 24 شرکت شستا به بورس، تصریح کرد: اقدامات لازم انجام شده است و به محض اینکه به ما اجازه بدهند این شرکت‌ها وارد بورس خواهند شد، از آن جمله می‌توان به سیمان آبیک و... اشاره کرد.