دوشنبه 27 بهمن 1404

ماجرای هولناک و جدید «نعیم» پوست شیر خبرساز شد + عکس

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
ماجرای هولناک و جدید «نعیم» پوست شیر خبرساز شد + عکس

تکرار داستان ترسناک نعیم سریال «پوست شیر» خبرساز شد.

قتل مرموز و داستان نعیم سریال پوست شیر تکرار شد؛ پدری پس از قتل فرزند خود، قاتل دختر عکاسش را شکار کرد. تکرار داستان ترسناک نعیم سریال «پوست شیر» و تلاش یک پدر برای تعقیب و دستگیری قاتل دخترش خبرساز شد. این حادثه و قتل هولناک، برای بسیاری از کاربران فضای مجازی، یادآور داستان کاراکتر «نعیم» سریال پوست شیر شده است.

پدری که 35 سال در تلاش برای تعقیب قاتلی بود که دخترش را در کنیا کشته بود، در نهایت درگذشت. جسد «جولی» دختر 28 ساله‌ای که عکاس حیات‌وحش و اهل باری سنت ادموندز شهرکی در شهرستان سافک انگلستان بود، در سپتامبر 1988 میلادی در منطقه حفاظت‌شده ماسایی مارا کشف شد.

به گزارش بی‌بی‌سی، هیچ کس تاکنون به جرم قتل او محکوم نشده است. جان وارد پدر جولی 2 میلیون پوند برای تحقیق در مورد این پرونده هزینه کرد. او اخیرا درگذشت. او با فاصله دو هفته از فوت همسرش درگذشت. باب و تیم پسران جان‌وارد اعلام کردند که به ماموریت پدرشان برای یافتن عامل قتل خواهرشان ادامه خواهند داد.

«باب وارد» اعلام کرد پدرش که در 89 سالگی درگذشت، تا چند هفته پیش نیز به دنبالی یافتن سرنخ بود. او گفت که به همراه برادرش کار پدرشان را ادامه خواهند داد و قصد داشتند کتابی در این مورد منتشر کنند و مستندی نیز بسازند.

او گفت: «جهان می‌تواند ببیند که او در 35 سال گذشته چه کرده بود. این داستان فوق العاده‌ای است و من فکر می‌کنم افکار عمومی تنها نیمی از آن را می‌دانند».

«جولی وارد» در پایان یک سافاری عکاسی انفرادی ناپدید شده بود. او آخرین بار در 6 سپتامبر 1988 زنده دیده شد. جسد سوخته و تکه تکه شده او یک هفته بعد توسط پدرش کشف شد. مقام‌های کنیایی در آن زمان مدعی شدند که جولی در جریان حمله حیوانات هدف قرار گرفته بود. با این وجود، پس از گذشت مدتی به دنبال کشف شواهد بیش‌تر توسط پدر جولی پذیرفتند که او به قتل رسیده است.

دو فرد بازداشت‌شده مظنون به نقش داشتن در قتل جولی در سال 1992 میلادی به دلیل فقدان شواهد کافی تبرئه شدند. تیم تازه‌ای از افسران پلیس کنیا در سال 1997 میلادی مجددا پرونده را بررسی کردند و در سال 1999 میلادی یک شکارچی مظنون به این قتل را محاکمه کردند، اما او نیز از اتهامات تبرئه شد. در سال 2004 میلادی در جریان تحقیقاتی که در ایپسویچ در بریتانیا در مورد این پرونده صورت گرفت حکم غیر قانونی بودن قتل در آن پرونده ثبت شد.

جان وارد برای پیگیری پرونده قتل دخترش بیش از 100 بار به کنیا سفر کرده بود و در تلاش بود تا بفهمد چه کسی مسئول ارتکاب این قتل بوده است. او پیش‌تر گفته بود اگر مرگ دخترش تصادفی بود این موضوع را می‌پذیرفت، اما به دلیل اثبات علت مرگ دخترش به دلیل قتل مصمم بود تا حقیقت ماجرا را کشف کند.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

ماجرای هولناک و جدید «نعیم» پوست شیر خبرساز شد + عکس 2
ماجرای هولناک و جدید «نعیم» پوست شیر خبرساز شد + عکس 3