جمعه 5 دی 1404

ماجرای 11 مارکوپولوی جدید فوتبال عراق

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
ماجرای 11 مارکوپولوی جدید فوتبال عراق

در نقل و انتقالات این فصل عراق 11 بازیکن باسابقه حضور در تیمی پرطرفدار، به تیمی رقیب منتقل شده‌اند.

به گزارش "ورزش سه"، فوتبال عراق جغرافیا و فرهنگ متفاوتی دارد و هر تیم در منطقه‌ای خاص، طرفدارانی را متوجه خود می‌بیند اما برخلاف فوتبال ایران انتقال از چند تیم پرطرفدارتر نظیر الطلبه، الزوراء، الشرطه و القوه الجویه به تیم دیگر، با جنجال خاصی همراه نمی‌شود.

ضرغام اسماعیل شاخص ترین بازیکنی است که در بین چهار تیم پرطرفدار فوتبال عراق که هر یک زیر نظر یکی از وزارتخانه های این کشور قرار دارند، جابجا شده و در هر چهار باشگاه توپ زده است.

این بازیکن که سابقه گلزنی به تیم ملی ایران را در کارنامه خود دارد و در دوره ای نیز شایعه حضورش در لیگ برتر ایران مطرح می‌شد، پس از پایان قراردادش با القوه الجویه در روز های گذشته با قراردادی یک‌ساله به باشگاه الطلبه پیوست.

اما او تنها نیست و در کنار خود علاء عباس، مصطفی محمد، مراد محمد، علاء مهاوی، محمد قاسم، حمود مشعان، محمد حمید، محمد شاکر، مهند عبد الرحیم و ادریسیا نیانغ را می‌بیند؛ بازیکنانی که سابقه حضور در حداقل دو تیم از این چهار باشگاه عراقی را در کارنامه خود دارند.

نکته جالب توجه اینکه با وجود پر طرفدار بودن این چهار باشگاه و کری بین هواداران، این انتقال ها در عراق با واکنش تند تماشاگران مواجه نمی‌شود و امری عادی به نظر می‌رسد.