مارک ویلموتس
مارک ویلموتس
وزیر ورزش در آخرین مصاحبه خود به مشکلاتی پرداخته که قرارداد با مارک ویلموتس بلژیکی برای فدراسیون، پرسپولیس و در مجموع فوتبال کشور ایجاد کرده است.
وزیر ورزش و جوانان گفت: نامه فیفا برای ورود زنان به استادیوم الزامآور نیست.
وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد که پرونده ویلموتس را تا آنجا که وظیفه قانونی ماست تا پایان پیگیری میکنیم به نتیجه برسد.
تهران - ایرنا - بسته خبری این هفته پاستورنشینان در حاشیه هیات دولت در گفت و گو با خبرنگاران حوزه دولت به سیل، احیا صندوق بیمه حوادث طبیعی، اختلال در اینترنت و برخورد با مقصران احتمالی و نامه فیفا درباره حضور زنان در ورزشگاه اختصاص داشت.
عبدالکاظم طالقانی از ریاست هیئت فوتبال استان خوزستان در حالی برکنار شد که طبق قانون و آییننامه این اتفاق قانونی بوده، اما با بیاطلاعی از قانون دنبال وارونه جلوه دادن این اتفاق است.
حمید سجادی درباره نامه اخیر فیفا اظهار داشت: در این نامه الزامی نبود بلکه پیشنهادی پیرو پیگیریهای قبلی است و ما هم مشکلی با حضور زنان در ورزشگاهها نداشتیم.
وزیر ورزش و جوانان گفت: نامه اخیر فیفا درباره حضور زنان در ورزشگاه الزام نداشت، بلکه پیرو پیگیریهای قبلی است.
اعتماد نوشت: انتشار تصویری از علی فروغی مدیر شبکه 3 صداوسیما که 11 سال پیش در بین جمعیت حملهکنندگان به سفارت انگلیس قرار داشت، یکبار دیگر این پرونده را در افکار عمومی باز کرد و موضوع را به سطح ناخودآگاه جمعی ایرانیان کشاند
محمدحسین میثاقی به صحبتهای مهدی تاج درخصوص پرداخت طلب ویلموتس از طریق طلب فدراسیون فوتبال واکنش نشان داد.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: مهدی تاج چه تاجی بر سر فوتبال ایران گذاشته که اکنون دوباره میخواهد بازگردد.
سرانجام برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق پرسپولیس شایعه دلخوری دراگان اسکوچیچ سرمربی فعلی تیم ملی ایران از او را تایید کرد؛ اما دلیل این دلخوری با وجود حمایتهای بیوقفه برانکو چیست؟
رئیس سابق هیات فوتبال استان خوزستان میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال را متهم به مهندسی انتخابات این فدراسیون کرد و گفت: ماجدی یادش رفته است که خودمان برایش رای جمع کردیم.
سرانجام برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق پرسپولیس شایعه دلخوری دراگان اسکوچیچ سرمربی فعلی تیم ملی ایران از او را تایید کرد؛ اما دلیل این دلخوری با وجود حمایتهای بیوقفه برانکو چیست؟