مانع بزرگ مقابل مقابل حضور کوجو در استقلال

استقلال برای جذب مهاجم جدید خود با یک دردسر عجیب مواجه شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از به گزارش خبرورزشی، استقلال به طور جدی برای جذب جوئل کوجو از مدتها قبل وارد عمل شده و پیگیریهای لازم را انجام داده بود ولی حالا به نظر میرسد با دست اندازی جدی مواجه شده است که یک باشگاه ایرانی در ایجاد آن نقش داشته است.
خواسته 400 هزار دلاری
در صحبتهای اولیه قرار بر این بود که باشگاه استقلال مبلغ 200 هزار دلار به باشگاه سمرقند بابت پول رضایتنامه جوئل کوجو بپردازد ولی داستان پس از اینکه کوجو دروازه ایران را باز کرد، کاملا متفاوت شد چون سمرقند مدعی شد دیگر با این رقم حاضر به همکاری نیست و اگر استقلال همچنان بر جوش خوردن معامله مذکور اصرار دارد، باید 400 هزار دلار بپردازد! از قرار معلوم بعد از گلزنی جوئل کوجو، یک باشگاه دیگر ایرانی نیز پیغام داده و خواهان جذب او شده بود به همین خاطر باشگاه متبوعش قیمت را بالا برد. البته این پیشنهاد جدی نبود ولی برای استقلال دردسر جدی درست کرد.
شرط تازه استقلال
استقلالیها حاضر به پذیرش شرط فوق نشدند و با خود کوجو صحبت کردند تا برود و باشگاهش را راضی کند. این اتفاق رخ داد و در نهایت مهاجم مد نظر آبیپوشان ایرانی توانست باشگاه سمرقند را راضی کند تا 300 هزار دلار بگیرد و پای معامله بیاید. البته استقلالیها بابت قطعی شدن کار دو شرط مهم گذاشتهاند.
آنها به جوئل کوجو گفتهاند یا قرارداد 2 ساله با استقلال ببندد و 100 هزار دلار از مبلغ مورد نظر باشگاه سمرقند را خودش بدهد یا اینکه با استقلالیها قراردادی 3/5سال منعقد کند. اگر این مهاجم زیر بار قرارداد 3/5ساله برود، آنگاه استقلال حاضر است تمام 300 هزار دلار درخواستی باشگاه سمرقند را بپردازد.
258 258
کد خبر 1994757