مانور برخی کاربران بر تصویر دست کاری شده مدیرعامل بانک کشاورزی
تصویر دست کاری شده مدیرعامل بانک کشاورزی به سوژهای داغ برای کاربران فضای مجازی تبدیل شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو تصویر از مهدی رضایی، مدیرعامل بانک کشاورزی در کنار هم در شبکه های مجازی دست به ست می شود و برخی کاربران به این نکته استناد می کنند که رضایی در دولت گذشته چهرهای متفاوت داشته است.
این در حالی است تصویری از وی در کنار عکس کنونی اش منتشر می شود که نه متعلق به چند ماه قبل و حتی سال 1395 بلکه متعلق به قبل از سال 1393 است.
مدیرعامل بانک کشارزی پیش از این مدیرعامل بانک انصار بوده است. علیرضا وهاب زاده، مشاور پیشین وزیر بهداشت و فعال فضای مجازی در صفحه شخصی خود به این موضوع استناد کرده و نوشته است تصویری که از رضایی دست به ست می شود متعلق به سال 1393 است. نکته اینجاست که وی تصویر مهدی رضایی در سال 1398 را منتشر کرده که ظاهری شبیه امروز دارد.
وی نوشته است: گفتم شاید روز 19 رمضان می خواهید شنونده غیبت و تهمت باشید. این تصویر مربوط به سال 98 و دولت قبل است! که رضایی مدیر عامل بانک انصار بوده! نه بانک مهر! نه بانک پارسیان! تصویری که این روزها دست بهدست میشود هم مربوط به قبل از سال 93 که مدیر یکی از قسمتهای بانک بوده نه مدیرعامل!
برخی معتقدند این اقدام از سوی رقبا به منظور جایگزینی وی صورت گرفته است.
223223
کد خبر 1624604