مجاهدین خلق
مجاهدین خلق
شبکه ایران اینترنشنال که در 20 روز گذشته نقش مهمی در اغتشاشآفرینی در کشور داشت، رسماً تریبون خود را بطور متکثر و پرحجم در اختیار فعالان تجزیهطلب قرار داد.
بررسی تاریخی - تحلیلی تحولات پس از دومخرداد: چرا و چگونه جنبشهای اعتراضی رادیکالیزه شدند؟
شبی در ویلای ابوایاد تا دیروقت با او کفتگو می کردیم. گفت: در انقلاب ایران مراقب افراطی ها باشید. ما تجربه کردیم. افراطی ها یا خائن اند و یا احمق!
او با آخوندهای مسئلهگو فرق داشت! اتفاقاً سرش درد میکرد برای آگاهی دادن، روشن کردن مردم و باز کردن چشمهایشان، او آمده بود تا جسارت برخاستن، جسارت جنگیدن برای صلح را به مردم بدهد.
دیوید میلر، جامعه شناس و کارشناس مسائل سیاسی در انگلیس گفت: سازمانهای تروریستی خارجی در اغتشاشات ایران دست دارند.
تسنیم نوشت: رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا میگوید نباید اجازه داد عدهای از مطالبه و اعتراض مردم سودجویی کنند، حرف مردم را به حاشیه ببرند و ناامنی و هرج و مرج ایجاد کنند. مسئولان باید از اعتراضات مردم صیانت کنند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا میگوید نباید اجازه داد عدهای از مطالبه و اعتراض مردم سودجویی کنند، حرف مردم را به حاشیه ببرند و ناامنی و هرج و مرج ایجاد کنند. مسئولان باید از اعتراضات مردم صیانت کنند.
عدم دستیابی آمریکاییها به توافق ضعیف در وین باعث ایجاد یک کمپین فشار مصنوعی سیاسی در آمستردام علیه مردم ایران شده است، این کارزار سیاسی نشانههای از شبکه فحشا را نیز در خود دارد!
جماعتی فرصتجویانه و شتابزده و از هول حلیم در دیگ افتاده، شرایط کنونی را خیالپردازانه و حقیقتپوشانه، با پاییز 57 و اواخر دوران شاهِ دستنشانده سکولارِ ملتستیز، مقایسه و تشبیه کردهاند.
سردار فرجیانزاده گفت: آمریکاییها در بحبوبه جنگ با تحریک و حمایت گروهک مجاهدین خلق در داخل ایران یک جنگ داخلی هم ایجاد کرده بودند.
مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت: شگفتآورترین بخش ماجرا این است که چند شب قبل آقای رییسی روبه دوربین گفته بود در دانشگاه میتوان اعتراض کرد و دستکم از این منظر باید تقبیح می کرد چون سخن خود او را در فاصله کوتاهی زیر پا گذاشتند.
مبهمگویی رییس جمهور وقتی بیشتر توی ذوق میزند که مهمترین تشکل حامی او در دانشگاه صنعتی شریف (بسیج دانشجویی) صریح و روشن روایت کرده است.
مجید بهستانی با اشاره به بخشی از بیانات رهبری در خصوص اتحاد و نفی دوقطبی در کشور، گفت: مسئله حجاب در ایران یک پدیده عرفی و سنتی است که ریشه در مذهب و ملیت ایران و ایرانی دارد و به فرهنگ مبتنی بر حیا بانوان و غیرت آقایان برمی گردد که در سنت ما نهادینه شده است.
مهدی تقوی رفسنجانی گفت: اینک انتظار عمومی از خواص جامعه و همچنین افراد به اصطلاح سلبریتی آن است که با اعلام مواضع خود در برائت جستن از دشمن و تصحیح خطای برداشت از حادثه اخیر به رفع سریعتر فتنه و خنثی کردن نقشه شوم دشمنان ملت مبادرت ورزند.