یک‌شنبه 12 بهمن 1404

مجلس باید قانونی برای حکمرانی فضای مجازی تصویب کند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مجلس باید قانونی برای حکمرانی فضای مجازی تصویب کند

نماینده مردم ساوه در مجلس با اشاره به اقدامات دشمن از طریق فضای مجازی علیه کشورمان، خواستار قانونگذاری مجلس در حوزه فضای مجازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد سبزی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 24 دیماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی گفت: یکی از مطالبات مردم در راهپیمایی آخر آن بود که باید فضای مجازی را کنترل و مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: زمانی که مالکیت و مدیریت فضای مجازی و سکوهای ارتباطی دست دشمن است، آنان از این فضا به نفع خودشان استفاده می‌کنند. شاهد بودیم که فضای مجازی به عنوان موتور پیشران اغتشاشات بود و اینستاگرام به مسلخ جوانان تبدیل شد و خانواده‌ها را به تباهی کشاند.

نماینده مردم ساوه در مجلس شورای اسلامی گفت: سوال این است که چرا ما هیچ گونه حکمرانی بر فضای مجازی نداریم. باید مجلس قانونی در این حوزه تصویب کند و فضای مجازی مدیریت شود.