چهارشنبه 18 مهر 1403

مجلس یازدهم انقلابی نیست حتی اگر رهبری بگوید / تفاوت "انقلابی‌گری محفلی" با انقلابی‌گری عقلانی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مجلس یازدهم انقلابی نیست حتی اگر رهبری بگوید / تفاوت "انقلابی‌گری محفلی" با انقلابی‌گری عقلانی

دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس که از نمایندگان منتسب به جبهه پایداری است اخیراً در اظهاراتی اینطور گفته است که مجلس یازدهم انقلابی نیست و فاصله زیادی هم با این مفهوم دارد!

سرویس سیاست مشرق _ حسین جلالی، دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس و نماینده نزدیک به جبهه پایداری اخیراً طی اظهاراتی در یک نشست که گفته شده با موضوع "بررسی دغدغه‌های کنشگران فرهنگی حوزه" برگزار شده، گفته است: با آمدن آقای رئیسی، انقلاب روی ریل خود قرار گرفت.

به گزارش رسا، او می‌افزاید: آقای روحانی در جلسه ای گفته بود که دولت آقای رئیسی یک ماه بیشتر دوام نمی آورد به دلیل اینکه خزانه خالی است!

جلالی همچنین با تاکید بر لزوم نقش آفرینی فعال‌تر مجلس شورای اسلامی در مسائل مختلف، خاطرنشان کرد: حضرت آقا زودتر مدال انقلابی‌گری را به مجلس دادند تا به این جایگاه برسد ولی در واقعیت، - مجلس یازدهم - فاصله زیادی با این مجلس تراز دارد.

او در اظهارات خود همچنین اینطور بیان می‌کند که وزیر صمت به ناحق عزل شد![1]

*ما اگرچه قضاوت درباره بخش‌هایی از اظهارات جلالی را بر عهده مخاطبان محترم می‌گذاریم لکن پیرامون بخش‌های دیگر باید گفت و باید مستندا اذعان کرد که مجلس یازدهم در مسیر انقلابی‌گری حتما یک مجلس موفق بوده است و انگاره ذهنی آقای جلالی صحیح نیست!

آیا مصوبات بزرگ این مجلس که سال‌ها بود کسی جرأت تصویب آنها را نداشت نشان از انقلابی‌گری مجلس نیست؟!

آقای جلالی آیا به یاد دارد که چند دوره به مجلس گذشت و کسی حاضر به تصویب قانون مؤثر "اخذ مالیات از خانه‌های خالی" نشد؟

از نظر جلالی؛ همکاری مجلس یازدهم با دولت‌های وقت، پیگیری حقوق معلمان، دفاع از حقوق هسته‌ای ملت، تصویب قانون جوانی جمعیت، افزایش چشمگیر حقوق سربازان وظیفه، نظارت‌های میدانی قالیباف و... که الحق و الانصاف مسبوق به سابقه هم نبوده‌اند آیا همگی نشان درستی تحلیل رهبر معظم انقلاب مبنی بر "انقلابی‌گری مجلس یازدهم" نیست؟!

جالب است که جلالی در حالی اصرار دارد مجلس یازدهم با واقعیت مجلس انقلابی فاصله دارد و حتی فاصله زیادی هم دارد که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس یازدهم که در روز چهارشنبه گذشته برگزار شد، مجددا تأکید خود بر انقلابی بودن مجلس یازدهم را تکرار کردند و فرمودند:

"از اول تشکیل این مجلس بنابر اطلاع، اعتقاد داشتم که این مجلس انقلابی است؛ الان هم بعد از سه سال همین را تکرار میکنم."[2]

در بحث استیضاح و برکناری وزیر صمت نیز اگرچه ما همبستگی گفتمانی و جبهه‌ای جلالی و فاطمی‌امین را ندیده می‌گیریم لکن از حیث واقعیت‌ها و نگاه مردمی باید گفت که این برکناری دقیقا کار درستی بود.

چرا آقای جلالی این گرانی و بی‌کیفیتی خودروهای ایرانی که حتی مورد انتقاد رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته است را نمی‌بینند و می‌گویند برکناری وزیر صمت به ناحق بود؟!

خاصه اینکه بخش اعظمی از گرانی خودرو و بی‌سامانی سامانه‌های ثبت نام مردم در همین دو سال اخیر و در دوران فاطمی‌امین رخ داد.

و اما ماجرای تقلا برای زمین زدن دولت آقای رئیسی از سوی آقای روحانی و اظهار نظر منسوب به روحانی که گفته دولت رئیسی یکماه بیشتر دوام نمی‌آورد چون خزانه خالیست!

نگرش سیاسی به ما می‌گوید آقای جلالی دست به رفتار غلط پناه بردن به "خبر محرمانه" زده‌اند!

ضمن اینکه ده‌ها دلیل و سند برای نقد اصولی رئیس‌جمهور سابق وجود دارد که یک رجل سیاسی را از پناه بردن به خبرهای محرمانه بی‌نیاز می‌سازد.

بماند که درگاه اینترنتی آقای روحانی اخیراً طی گزارشی مبسوط و مدلل تأکید کرد که ادعای خالی بودن خزانه در هنگام تحویل به دولت سیزدهم یک ادعای پوچ است.[3]

گفتنیست، حسین جلالی، همان نماینده‌ای است که در اوان کار مجلس یازدهم بر لزوم به جا آوردن حق قرآن کریم در مجلس تأکید کرده و گفته بود که صفحاتی را بین نمایندگان پخش می‌کند تا هر یک روزانه چند صفحه قرآن بخوانند!

این اقدام با واکنش وسیع و منتقدانه‌ای مواجه شد که در محتوای خود می‌گفت نمایندگان مدعی باید در خانه ملت کار کنند و قرآن را در خانه‌های خودشان تلاوت کنند.[4]

***

1_rasanews.ir/00351T

2_mshrgh.ir/1492765

3_https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1595128

4_mshrgh.ir/1078021

مجلس یازدهم انقلابی نیست حتی اگر رهبری بگوید / تفاوت "انقلابی‌گری محفلی" با انقلابی‌گری عقلانی 2