شنبه 11 مرداد 1404

مجید حسینی

مجید حسینی

وب‌گاه مشرق نیوز

مدافع تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار با هنگ کنگ مصدوم و تعویض شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار در جام ملت‌های آسیا برابر هنگ‌کنگ به پیروزی رسید و راهی دور بعد شد.

وب‌گاه فرارو

تیم ملی ایران در دومین بازی خود در جام ملت‌های آسیا با نتیجه 1-0 از سد هنگ‌کنگ گذشت.

وب‌گاه ورزش سه

روزبه چشمی پس از مصدومیت مجید حسینی به دفاع وسط منتقل شد.

وب‌گاه فرارو

افرادی از بنگلادش، هندوستان، قطر و برخی دیگر از کشور‌های آسیایی و حتی آفریقایی مثل غنا برای حمایت از ایران در ورزشگاه حضور داشتند.

وب‌گاه ورزش سه

امیر قلعه‌نویی در دقیقه 65 سه تعویض همزمان را برای تغییر روند بازی انجام داد.

وب‌گاه ورزش سه

یکی از مدافعان میانی تیم ملی ایران برای دومین مسابقه پیاپی به دلیل آسیب دیدگی تعویض شد.

وب‌گاه خبر آنلاین

سرمربی تیم ملی از نمایش بازیکنانش در نیمه اول مقابل هنگ کنگ راضی نبود.

خبرگزاری تسنیم

در دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل مقابل هنگ‌کنگ، هوادارانی از چند کشور خارجی با حضور در ورزشگاه از شاگردان قلعه‌نویی حمایت کردند.

وب‌گاه ورزش سه

امیر قلعه‌نویی به‌شدت نسبت به اشتباهات فردی بازیکنان خود عصبانی شده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

تیم ملی فوتبال کشورمان که اولین دیدار خود را با بُرد برابر فلسطین به پایان برده بود، در دومین دیدار مرحله گروهی هجدهمین دوره جام ملت های آسیا به مصاف تیم ملی هنگ کنگ رفته است.

وب‌گاه مشرق نیوز

تیم ملی فوتبال ایران در پایان نیمه اول برابر هنگ‌کنگ به برتری یک بر صفر رسید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: تیم ملی فوتبال کشورمان که اولین دیدار خود را با بُرد برابر فلسطین به پایان برده بود، در دومین دیدار مرحله گروهی هجدهمین دوره جام ملت های آسیا به مصاف تیم ملی هنگ کنگ رفته است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

تیم ملی ایران در دومین دیدارش در جام ملت‌های آسیا به مصاف هنگ‌کنگ رفت و با نتیجه یک بر صفر برابر این تیم به پیروزی رسید.