محسن رضایی
محسن رضایی
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: مردم با راهپیمایی و حضورشان در صحنه، از فرزندان خودشان و مدافعان وطن حمایت میکنند.
محسن رضایی گفت: ممکن است ابعاد جنگ جدی تر شود و ما برای آن خود را آماده می کنیم.
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: جنگ، آخرین گردنه برای رسیدن قله است و با پیروزی در این جنگ، درهای سرمایه گذاری و تولید باز خواهد شد.
تصویری از حضور محسن رضایی با لباس نظامی در شبکه خبر مورد توجه قرار گرفته است.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی گفت: انتقامی سخت و خیبرشکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است و از امشب تا تنبیه و تسلیم آنها دست از تلاش و نبرد برنمیداریم.
محسن رضایی گفت: انتقامی سخت و خیبرشکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است و از امشب تا تنبیه و تسلیم آنها دست از تلاش و نبرد برنمیداریم.
محسن رضایی در توئیتی نوشت: اکنون که صبر انقلابی ما به پایان رسیده است انتقامی سخت و خیبرشکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است.
محسن رضایی نوشت: صبر انقلابی ما به پایان رسیده است انتقامی سخت و خیبر شکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است.
فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس گفت: صبر انقلابی ما به پایان رسیده است انتقامی سخت و خیبر شکن در انتظار رژیم متجاوز صهیونی است.
سازمان اطلاعات سپاه در بیانیهای اعلام کرد که شناسایی و اقدام پیشگیرانه علیه عوامل تولیدگر ناامنی روانی و اخلالگر در نظم عمومی را در دستور کار قرار داده است
ورود شهید سردار غلامعلی به سپاه به دیدار و آشنایی او با محسن رضایی و علی شمخانی بر می گردد جایی که آنها در زندان با یکدیگر آشنا شده بودند.
ورود شهید سردار غلامعلی به سپاه به دیدار و آشنایی او با محسن رضایی و علی شمخانی بر می گردد جایی که آنها در زندان با یکدیگر آشنا شده بودند.
در جریان حمله بامداد امروز اسرائیل چند ساختمان مسکونی در نارمک تهران هدف قرار گرفت.
تصاویری از لحظه حمله اسرائیل به نقاطی از اهواز ببینید.
یک شبکه خبری اسرائیلی اعلام کرد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل به نتانیاهو گوشزد کرده است که اسرائیل به تنهایی قادر به حمله به ایران نیست و نیاز به هماهنگی با واشنگتن دارد.