محسن هاشمی
محسن هاشمی
چهارده نفر از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهور1400 که تفکر نزدیکتری با جریان مستقلین و اعتدالگرایان دارند از هم اکنون به عنوان کاندیدای احتمالی ما مطرح هستند.
این پیمانه تیترهایی همچون دولت مجاز به برداشت مشروط از ذخیره ارزی شد، کاهش قیمت دلار و یورو در صرافیهای مجاز، ارزش سهام عدالت چند میلیون تومان شد؟، عرضه اولیه اپال چقدر نقدینگی نیاز دارد؟، 28 میلیون بدهید 240 میلیون وام بگیرید، کاهش قیمت سکه در بازار تهران و پیش بینی قیمت طلا را در بر دارد.
این پیمانه تیترهایی همچون کاهش اندک قیمت سکه در آخرین روز هفته، وعده چندباره مسئولان درباره کاهش قیمت مرغ، نمادهای پربیننده بورس کدامند؟ افزایش قیمت طلا با کاهش شاخص درآمد خزانه داری آمریکا، سرمای شدید آمریکا را فلج کرد، افزایش قیمت نفت به 65 دلار و خوش بینی دبیرکل اوپک از بازار نفت در 2021 را در بر دارد.
تهران_ ایرنا_ «پیروز حناچی» شهردار پایتخت و «محسن هاشمی» رییس شورای شهر تهران برای توسعه حمل و نقل عمومی به «محمدباقر قالیباف» رییس مجلس شورای اسلامی نامه نوشتند.
تهران - ایرنا - حزب کارگزاران سازندگی ایران اعلام کرد که این حزب تیم پیشنهادی نامزد مشترک جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری سال 1400 را معرفی میکند.
رئیس شورای شهر تهران از رایزنی برای اصلاح مصوبه مجلس در مورد تعیین عوارض در شهرها توسط وزارت کشور خبر داد.
تهران - ایرنا - پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در حالی سال پایانی این دوره را می گذرانند که ثبت نام دوره ششم آغاز شده و نامزدهای دور جدید برای ثبت نام اقدام می کنند.
کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی به مرحله بررسی شخصیتها برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری ورود کرده است.
تهران - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر تهران از برگزاری جلسه با مجمع نمایندگان تهران در مجلس برای رایزنی افزایش بودجه حمل و نقل عمومی تهران خبر داد و گفت: برای بودجه سال 1400 که دولت به مجلس ارائه داده، ما پیشنهاد دادیم که 20 هزار میلیارد تومان برای حمل و نقل عمومی تهران در نظر گرفته شود.