محسن هاشمی
محسن هاشمی
تهران - ایرنا - انتشار بوی نامطبوع در پایتخت دو سال است که توجه افکار عمومی را به خود جلب کرده ولی مسئولان تاکنون یک منبع مشخص برای انتشار این بو را اعلام نکرده اند. در این میان گفته می شود سهم آرادکوه در انتشار بوی نامطبوع انکارشدنی نیست اما دو کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران معتقدند درباره سهم آرادکوه در این موضوع اغراق می شود.
استانها - ایرنا - این روزها رد صلاحیت برخی شخصیت ها و چهره های سیاسی دارای اقبال عمومی و سیاسی توسط شورای نگهبان واکنش هایی را در شبکه های اجتماعی، فضای مجازی، رسانه ها و محافل سیاسی و اجتماعی بدنبال داشته و به دغدغه ای برای جناح ها و گروه ها تبدیل شده است.
ادعای وجود سم آفلاتوکسین در لبنیات بویژه شیر و تکذیب آن، خرید دستگاهی برای شناسایی منشاء بوی نامطبوع تهران، اعطای وام دوجانبه خرید مسکن به فرهنگیان، سفر وزیر آموزش و پرورش به سوریه، نگرانیها از افزایش مبلغ «وام ازدواج»، حواشی کمک میلیاردی شهرداری به جشنواره فجر و... در صدر اخبار اجتماعی ایسنا در هفتهای که گذشت، بود.
اقتصادنیوز: رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مترو برای افتتاح هر ماه یک ایستگاه پول دارد و باید بتواند بودجه غیرنقدی خود را محقق و صرف توسعه خطوط کند.
ترفع از تزیق تعدادی مینی بوس و راه اندازی 2 خط اتوبوس در پایتخت برای سال آینده خبر داد.
اقتصاد نیوز: رئیس مرکز مدیریت راههای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران گفت: بارش شدید برف در محور هراز موجب کندی تردد شد.
قم - ایرنا - جلسه شورای سازمان قطار شهری قم به ریاست بهرام سرمست استاندار قم و با حضور محسن هاشمی رفسنجانی رییس شورای اسلامی شهر تهران در سالن جلسات امام جواد (ع) برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مترو برای افتتاح هر ماه یک ایستگاه پول دارد و باید بتواند بودجه غیرنقدی خود را محقق و صرف توسعه خطوط کند.
ایسنا نوشت: رئیس کمیته انتخابات حزب کارگزاران سازندگی گفت: با توجه به نتیجه بررسی صلاحیتها در شورای نگهبان، در بیش از 150 حوزه انتخابیه، رقابتی میان اصلاحطلبان و اصولگرایان شکل نمیگیرد.
در جلسه امروز شورای مرکزی کارگزاران سازندگی ایران، پس از طرح نقطه نظرات مختلف اعضا پیرامون انتخابات مجلس، اتخاذ موضع حزب در این باره به پس از اعلام نظر شورای نگهبان نسبت به شکایت نامزدهای ردصلاحیت شده موکول شد.
تهران - ایرنا - شورای مرکزی کارگزاران سازندگی ایران، پس از طرح نقطه نظرات مختلف اعضا درباره انتخابات مجلس، اتخاذ موضع حزب در این باره را به پس از اعلام نظر شورای نگهبان نسبت به شکایت نامزدهای ردصلاحیت شده موکول کرد.
هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضا این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.
رئیس بنیاد مستضعفان می گوید 25 سال کاخ مرمر در اختیار مرحوم آیتالله رفسنجانی بوده است. از سوی دیگر محسن هاشمی پسر ارشد آیت الله هشدار داد اگر صحبتها اصلاح نشود صحبتهای جدیدی خواهد کرد.
رئیس بنیاد مستضعفان می گوید حدود 25 سال کاخ مرمر در اختیار مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بوده است. از سوی دیگر محسن هاشمی پسر ارشد آیت الله هشدار داد اگر صحبت ها اصلاح نشود صحبت های جدیدی خواهم کرد.
تعدادی از قهرمانان کشتی از فرمانداری تهران درخواست کردند که پیگیر تصمیم شورای شهر تهران مبنی بر تغییر نام خیابان تختی شود و از این اقدام جلوگیری کند.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران نسبت به عدم مناسبسازی آسانسور مترو محمدیه انتقاد کرد.