محسن یگانه: برای خاک ایران خیلیها مثل من نتوانستند دست پدرشان را بگیرند

محسن یگانه کنسرتش در سیدنی استرالیا را به دلیل شرایط جنگی در کشورمان نیمه کاره گذاشت و به اهالی این شهر وعده داد که به زودی با کنسرتی رایگان به دیدارشان خواهد آمد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محسن یگانه خوانندهای کاملا متفاوت است. وقتی همه ساکتند، او فریاد میزند. وقتی همه در هیاهو هستند؛ او سکوت را برمیگزیند. جنگ تحمیلیِ 12 روزه و حملهی وحشیانهی رژیم صهیونیستی موجب واکنشهایی از سوی محسن یگانه شد.
در ابتدا این خواننده عکسی از نقشهی ایران منتشر کرد و متنی جذاب همراه با آن نوشت: «نه اینورم نه اونور! اما خاکمه! مردممن! همونجور که قبلا به جاش در حد خودم صدام بلند بوده، بازم وقتی جان مردمم وسط باشه نمیتونم سکوت کنم. این روزها از اینکه ایران نیستم خجالت میکشم، جدا از استرسی که در مقابل شرایط مردمم هیچه! از این که کاری از دستم بر نمیاد دارم خفه میشم. از اضطراب این که اینترنت طع شه، نفهمیم داره چی میگذه... ایران مال ماست، ارث همه اقوام ایرانی، صبور باش سرزمنینم، بیه روز خوب میاد... تاریخ این زمین یه زندگی بدهکاره به ما...»
کیوان ساکت: زندگیام فدای ایرانمحسن یگانه که پیش از وقوعِ جنگ تحمیلیِ 12 روزه، مشغول برگزاریِ تور جهانِ کنسرتهایش بود؛ در تاریخ 31 خراداد 1404 و به دلیل شرایط جنگی در کشور عزیزمان، کنسرت خود در سیدنی استرالیا را با اجرای چند آهنگ غمگین به پایان رساند و به هموطنانِ حاضر در سیدنی وعده داد که به زودی با کنسرتی رایگان در این شهر به دیدارِ ایرانیانِ حاضر در سیدنی خواهد رفت.
«محسن یگانه در جریان برگزاریِ این کنسرتِ ناتمام خطاب به مخاطبانش میگوید: امیدوارم سری بعدی که دور هم جمع شدیم، هر چی اتفاق خوبه برامون افتاده باشه، خط روی مرزهای کشورمون نیافتاده باشه، که بابت همین اتفاق خیلیها دست پدرشون رو نگرفتن؛ مثل من. مطمئن باشید که دفعهی بعد که پامون رو به استرالیا گذاشتیم، اول میایم شهر شما و یه کنسرت رایگان در خدمت شما خواهیم بود.»
