محمدباقر نوبخت
محمدباقر نوبخت
نوبخت گفت: بودجه سال آینده کشور در بخش سیاستهای مالی، انبساطی و در بخش سیاستهای پولی، انقباضی خواهد بود.
معاون رییس جمهور و رئیس سازمان برنامهوبودجه با اشاره به فعال بودن و کارآیی شرکت مترو در چند سال اخیر، عنوان کرد: از محل تبصره 5 قانون بودجه، امکان همکاری دولت در طرحهای توسعه قطار شهری پایتخت میسر است.
نوبخت گفت: از محل تبصره 5 قانون بودجه، امکان همکاری دولت در طرحهای توسعه قطار شهری پایتخت میسر است.
شیراز - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: زیرساختهای خدماتی آزادراه شیراز - اصفهان از جمله مجتمعهای خدماتی رفاهی که در آنها جایگاههای سوخت، رستوران و فروشگاه پیشبینی شده است و همچنین ایستگاه پلیس و اورژانس متناسب با پیشرفت پروژه ایجاد و راهاندازی خواهد شد.
رشت - ایرنا - معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه از همسان سازی پرداخت حقوق بازنشستگان با شاغلان از مهرماه خبر داد.
ایرنا - رشت - محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه در سفری دو روزه به گیلان ضمن حضور در نشست اقتصاد مقاومتی استان تعدادی از پروژه های عمرانی گیلان را کلید زد و از روند اجرایی برخی از مهمترین طرح های استان نیز بازدید نمود. از جمله این پروژه ها که با حضور محمد باقر نوبخت کلید خورد عملیات ریلگذاری مسیر رشت - کاسپین - انزلی بود که امروز آغاز شد و همچنین از فاز...
معاون رئیس جمهور، از اختصاص 25 میلیارد تومان اعتبار برای بهرهبرداری از فز نخست موزه دفاع مقدس گیلان خبر داد و عنوان کرد: امیدواریم مرحله اول این طرح تا سالروز میلاد حضرت ولی عصر (عج) در فروردینماه 1400 آماده بهرهبرداری شود.
ساری - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت که 6 هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرحهای پسماند این استان اختصاص یافته است.
با حضور معاون رئیس جمهور عملیات اجرایی احداث 2000 واحد مسکن محرومین در استان گیلان آغاز شد.
رشت - ایرنا - معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه پروژه کنار گذر بندر انزلی برای تسریع در انجام به چند فاز مختلف تقسیم شده است، گفت: فاز نخست این پروژه تا اوایل سال آینده به انجام رسیده و بهره برداری می شود.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از مسائل بسیار مهم این بود که بتوانیم کریدور شمال به جنوب را تکمیل کنیم، گفت: در حال حاضر هم خط ریلی رشت به بندر کاسپین واقع در منطقه آزاد انزلی به فاصله 40 کیلومتر در دست اجرا قرار دارد که خوشبختانه با تلاشهای شرکت زیرساخت و وزارت راه و شهرسازی مسیر آماده شده تا این طرح نیز امسال به اتمام برسد.
رشت - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: پروژه راه آهن رشت - کاسپین - انزلی نمادی از اجرای پروژه های عمرانی در کشور است.
رشت - معاون رئیس جمهور از تخصیص اعتبار 25 میلیارد تومان برای اجرای فاز نخست موزه دفاع مقدس استان گیلان خبر داد.
مشهد - ایرنا - مدیر کل راه آهن خراسان گفت: نخستین قطار پنج ستاره رشت - مشهد موسوم به قطار زندگی وارد مشهد شد.
رشت - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در دومین روز سفر خود به گیلان از فاز دو مسکن مهر رشت با 65 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی بازدید کرد.