محمد باقر قالیباف
محمد باقر قالیباف
تهران در همه تنش ها و تخاصماتش در 4 دهه گذشته و حتی در جنگ تحمیلی که اروپا و آمریکا یکپارچه از صدام دفاع کردند اقدام به بستن تنگه راهبردی هرمز نکرد و مسئولیت خود را در قبال آبراه های بین المللی در عمل نشان داد. اما ظاهرا قرار نیست چنین رفتاری توسط ایران از طرف اروپا پاسخ شایسته و متناسبی داشته باشد.
ایرنا نوشت: سران قوا با اشاره به شکست و ناکامی دشمنان، در جنگ رسانهای، روانی و اقتصادی با هوشیاری و حضور آگاهانه مردم در صحنه حمایت از انقلاب و دستاوردهای نظام اسلامی تاکید کردند: سپاه پاسداران، بخشی از قدرت نظامی و نیروهای مسلح نظام جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در نشست عصر شنبه سران قوا به میزبانی حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی که با حضور حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه و محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، مهمترین مسائل و موضوعات کشور، مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست سران قوای سهگانه با محکوم کردن تصمیم پارلمان اروپا در مورد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آن را بخشی دیگر...
سران قوا تاکید کردند: سپاه بخشی از قدرت نظامی جمهوری اسلامی است که در طول بیش از 40 سال گذشته منشاء خدمات شایسته با کارنامه درخشان در دفاع از سرزمین پرافتخار ایران بوده است.
در نشست عصر شنبه سران قوا به میزبانی سید ابراهیم رئیسی که با حضور غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه و محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، مهمترین مسائل و موضوعات کشور، مورد بررسی قرار گرفت.
قابی متفاوت از حضور محمد باقر قالیباف و سردار حسین سلامی بر سر مکان یادبود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ثبت شده است.
فارس نوشت: حضور محمد باقر قالیباف و سردار حسین سلامی بر سر مکان یادبود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، قابی متفاوت از دیدار بامدادی آنها را ثبت کرد.
حضور محمد باقر قالیباف و سردار حسین سلامی بر سر مکان یادبود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران را ببینید.
تسنیم نوشت: فرمانده کل سپاه گفت: ما هرگز از چنین تهدیداتی و حتی عمل نسبت به آن نگران نیستیم، چرا که هر چقدر دشمنان به ما فرصت عمل دهند، ما قوی تر عمل می کنیم. سپاه اساساً در عمل قوی است، کسانی که این امکان را فراهم می کنند قدرت سپاه به حرکت درآید، به نفع سپاه کار کرده اند، ولی ما به اروپایی ها توصیه می کنیم که تکرار اشتباهات گذشته خود را مرتکب نشوند.
هر چقدر دشمنان به ما فرصت عمل دهند، ما قوی تر عمل می کنیم. سپاه اساساً در عمل قوی است، کسانی که این امکان را فراهم می کنند قدرت سپاه به حرکت درآید، به نفع سپاه کار کرده اند، ولی ما به اروپایی ها توصیه می کنیم که تکرار اشتباهات گذشته خود را مرتکب نشوند.
فرمانده کل سپاه گفت: اروپا از اشتباهات گذشته خود درس نگرفته است و فکر می کند با چنین بیانیه هایی می تواند این سپاه عظیم که سرشار از قدرت ایمان، توکل، قدرت و اراده است را متزلزل کند.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به اقدام اخیر پارلمان اروپا گفت: اروپایی ها اشتباهات خود را تکرار نکنند، هر چند به همراه آمریکا عادت دارند جای ظالم و مظلوم و شهید و جلاد را عوض کنند.
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: همانطور که ترامپ گفت "اوباما خالق و به وجود آورنده تروریسم بود و این پدیده را برای اولین بار در سرزمین های اسلامی ایجاد کرد"، اما عادت اروپایی ها و آمریکایی ها این است که همیشه جای جلاد و شهید و ظالم و مظلوم را عوض می کنند.
فرمانده کل سپاه گفت: اروپاییها اشتباهات خود را تکرار نکنند، هر چند به همراه آمریکا عادت دارند جای ظالم و مظلوم و شهید و جلاد را عوض کنند.