یک‌شنبه 24 فروردین 1404

محمد بن سلمان

محمد بن سلمان

وب‌گاه عصر ایران

عراقچی بعد از ظهر امروز در هنگام ورود به عربستان با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود دیدار و رایزنی کرده بود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع خبری گزارش دادند که وزیران دفاع عربستان و آمریکا درباره آخرین تحولات منطقه و جهان تلفنی با یکدیگر گفت وگو و رایزنی کرده‌اند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: منابع خبری گزارش دادند که وزیران دفاع عربستان و آمریکا درباره آخرین تحولات منطقه و جهان تلفنی با یکدیگر گفت وگو و رایزنی کرده‌اند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

دیوان سلطنتی عربستان سعودی روز دوشنبه اعلام کرد ملک سلمان مبتلا به عفونت ریه شده و به منظور انجام یک سری آزمایش به بیمارستان منتقل شده است.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سفر پادشاه عربستان به ایران صحت ندارد. دیوان سلطنتی عربستان سعودی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «ملک سلمان بر اساس توصیه کلینیک‌های سلطنتی به دلیل عفونت ریه، تحت برخی آزمایشات پزشکی قرار گرفت.» به نقل از خبرگزاری فرانسه، پادشاه 88 ساله عربستان از سال 2015 بر تخت سلطنت نشسته است و پسرش «محمد بن سلمان» 39 ساله، در سال 2017 به عنوان ولیعهد معرفی شده و فعلا به‌عنوان حاکم موقت فعالیت می‌کند.

وب‌گاه عصر ایران

پادشاه 88 ساله عربستان از سال 2015 بر تخت سلطنت نشسته است و پسرش «محمد بن سلمان» 39 ساله، در سال 2017 به عنوان ولیعهد معرفی شده و فعلا به‌عنوان حاکم موقت فعالیت می‌کند.

وب‌گاه ورزش سه

روزنامه آاس در گزارشی از استادیوم‌های عربستان برای میزبانی در جام جهانی 2034 پرده برداشت.

وب‌گاه عصر ایران

منابع دیپلماتیک می‌گویند «جارد کوشنر» داماد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری جاری آمریکا که پنجم نوامبر (15 آبان) برگزار می‌شود، همچنان با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان در ارتباط است.

وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس‌جمهور در دوحه وزیر امور خارجه عربستان را به حضور پذیرفت.

وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس‌جمهور در دوحه با وزیر امور خارجه عربستان دیدار و گفتگو کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در دوحه وزیر خارجه عربستان را به حضور پذیرفت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مسعود پزشکیان و فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان در دیداری درباره آخرین تحولات منطقه و جهان گفت‌وگو و رایزنی کردند.

وب‌گاه فرارو

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در دوحه وزیر خارجه عربستان را به حضور پذیرفت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

«بن فرحان» وزیر خارجه عربستان در مقاله‌ای از تاکید ولیعهد این کشور پیرامون در اولویت‌بودن تشکیل کشور فلسطین برای ریاض سخن گفت.