محمد قمی
محمد قمی
حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن اشاره به مذاکره با وزیر ارشاد درباره سرانجام اکران «دیدن این فیلم جرم است» از برخورد سلیقه مسئولان سینمایی با این فیلم انتقاد کرد.
حجت الاسلام قمی گفت: برخوردهای سهم خواهانه با هیچ فیلمی نباید صورت پذیرد و مسئولان باید زودتر تکلیف آن را مشخص کنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی باشگاه فیلم سوره، حجتالاسلام و المسلمین محمد قمی در حاشیه بازدید از این باشگاه فیلم، در واکنش به عدم تعیین تکلیف فیلم «دیدن این فیلم جرم است» گفت: مساله این فیلم کاملا روشن است. روال قانونی درباره ساخت آن طی شده و مسئولان ذیربط باید نسبت به تعیین تکلیف آن پاسخگو باشند. مسئول سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: در حال حاضر نباید...
یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «تغییر تقویم آموزشی و به دنبال آن تعطیلات زمستانی کاری شدنی نیست» گفت که مسئولان به دنبال تعطیلات زمستانی به فکر حل ریشهای آلودگی هوا باشند چون آلودگی هوا فقط برای دانشآموزان نیست و مشمول همه مردم میشود.
تهران - ایرنا - رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در مراسم تجمع بزرگ «صدای مردم» ویژه سالگرد حماسه نه دی در یادمان شهدای گمنام شهرستان شهر قدس گفت: مسئولان و مبلغان خادمین ملت هستند و باید حرفهای مردم را بشنوند.
رئیس سازمان تبلیغات گفت: راهی که حضرت عیسی طی کرد پیامبر اسلام هم طی کرد و در واقع پیام اسلام مکمل و ادامه پیام مسیح است.
تهران - ایرنا - برخی از مدیران تشکلهای قرآنی کشور خواستار تعیین تکلیف موسسات قرآنی از سوی نهادهای متولی ادغام تشکلهای زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی شدند.
مدیر موسسه کوشا با اشاره به وضعیت اسفبار بیماری شماری از این معلولان ذهنی این مرکز، گفت: درحال حاضر دو نفر از این معلولان به دلیل ناراحتی قلبی با مرگ و زندگی دست و پنجه نرم می کنند.
همایش بزرگ «فراموش نمیکنیم» ویژه کودکان و نوجوانان معلول ذهنی با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان، مردم و حمایت و همکاری مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
کرمانشاه - ایرنا - درگذشت ماموستا ملا «عبدالله غفوری» امام جمعه روانسر، دیدار امام جمعه کرمانشاه با خانواده شهید «ایرج جواهری» و معرفی مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان از مهمترین رویدادهای خبری کرمانشاه در هفته گذشته بود.
تهران - ایرنا - همایش بزرگ «فراموش نمی کنیم» ویژه کودکان و نوجوانان معلول ذهنی با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان، مردم و حمایت و همکاری مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی برگزار و در آن همگان بر «فراموش نکردن تکریم کودکان و نوجانان معلول ذهنی» تاکید کردند.