محمد مهاجری: شرایط کشور آماده یک برجام دیگر است / شاید باند جلیلی قرآن سر نیزه کنند!

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، در توییتی نوشت که «شرایط کشور آمادهی یک برجام دیگر است» و تأکید کرد این توافق باید با حفظ ویژگیهای مثبت برجام 1394 و بدون ضعفهای گذشته باشد؛ او هشدار داد که گروههایی مانند «کاسبان تحریم» و جریان پایداری به این پیشنهاد واکنش تند نشان خواهند داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد مهاجری در حساب توییتر خود نوشت که کشور هماکنون آماده انعقاد یک توافق هستهای جدید است و این فرصت باید با بهرهگیری از نقاط قوت برجام سال 1394 و رفع نواقص آن دنبال شود.
مهاجری در این پیام صریح آورد که «شرایط کشور آمادهی یک برجام دیگر است» و افزود این ضرورت امروز کشور است، هرچند که «کاسبان تحریم» و بدنهای که او آن را «انقلابینمای پایداریچی» خواند از جمله نزدیکان به جریان سعید جلیلی احتمالاً با اعتراض و مخالفت مواجه خواهند شد.
این فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر منافع ملی، خواستار اقدام واقعبینانه شد و گفت باید از فرصتها برای کاهش فشارهای اقتصادی و بهبود روابط بینالمللی استفاده کرد، حتی اگر این موضع با واکنش برخی جریانهای داخلی همراه باشد.
31216
کد خبر 2127510