محمود احمدی نژاد
محمود احمدی نژاد
وزیر دولت احمدی نژاد نسبت به وضعیت اقتصادی کشور به ابراهیم رئیسی و اعضای کابینهاش توصیههایی ارائه کرد.
عصر ایران در گزارشی نوشت: این همان حرفی است که سال ها زدیم و گفتیم که نه تنها از گشت ارشاد آبی برای حجاب گرم نمی شود، بلکه مردم را نیز آزرده و بدبین می سازد. اما متهم شدیم به بی بصیرتی!
عصرایران نوشت که روش های جدید برخورد با مقوله بی حجابی، منجر به گسترش حجاب نمی شود، تبدیل لایحه حجاب و عفاف به قانون و اجرای آن، تنها به بروز تنش های بیشتر در جامعه می انجامد و حتی متدینین و خانم های محجبه نیز علیه آن خواهند بود.
این همان حرفی است که سال ها زدیم و گفتیم که نه تنها از گشت ارشاد آبی برای حجاب گرم نمی شود، بلکه مردم را نیز آزرده و بدبین می سازد. اما متهم شدیم به بی بصیرتی!
ایلنا نوشت: معاون وزیر علوم در دوران اصلاحات گفت: خطای بزرگ این است که دانشگاه را رقیب حاکمیت بدانیم. این طور نیست دانشگاه رقیب حاکمیت نیست. دانشگاه در خدمت جامعه است.
کانال تلگرامی دولت بهار نوشت: اطلاعیه دفتر احمدینژاد درباره تکذیب هرگونه برنامه و فعالیت انتخاباتی منتشر شد.
احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز و چهره نزدیک به محمود احمدی نژاد: آقای احمدینژاد بنا ندارد رضا پهلوی شود. بنا ندارد مانند سایر کسانی که به دنبال موجسواری هستند، عمل کند
نماینده حامی احمدی نژاد از نامه او به رهبری انقلاب روایت کرد و گفت: تلاش دارند ناکامی دولت رئیسی را به حساب آقای احمدی نژاد بگذارند.
احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز و چهره نزدیک به محمود احمدی نژاد هرگونه ورود احمدی نژاد به انتخابات مجلس در قالب ارائه لیست یا حمایت از یک لیست انتخاباتی را رد کرد.
سعید حدادیان، مداح معروف که روزگاری حامی تمام قد محمود احمدینژاد بود و بعد تبدیل به مخالف سرسخت او شد، حال دو سالی است که داعیه حمایت از ابراهیم رئیسی را دارد و سهم خوبی از این حمایت گرفته است.
احمدی نژاد با توجه به نزدیک شدن انتخابات در سکوت و به صورت چراغ خاموش فعالیت های خود را آغاز کرده است.
سکوت های محمود احمدی نژاد تا به امروز به معنای انزوا و دوری او از سیاست نبوده است، بعد از هر سکوتی او پرسروصدا با یک جنجال جدید به فضای سیاسی بازگشته است و حال این روزها پیش بینی می شود سکوت این روزهای مردِ بهاری بخاطر برنامه ریزی هایش برای انتخابات مجلس است.
مشاور احمدی نژاد در توئیتی خطاب به رئیسی نوشت: جناب آقای رئیس جمهور! همین امروز آقای سپهر خلجی را عزل کنید.
مشاور پیشین محمود احمدی نژاد به ابراهیم رئیسی پیشنهاد داد تا رئیس شورای اطلاعرسانی دولت را عزل کند.
مشاور پیشین محمود احمدی نژاد به ابراهیم رئیسی پیشنهاد داد تا رئیس شورای اطلاعرسانی دولت را عزل کند.
سکوت های محمود احمدی نژاد تا به امروز به معنای انزوا و دوری او از سیاست نبوده است، بعد از هر سکوتی او پرسروصدا با یک جنجال جدید به فضای سیاسی بازگشته است و حال این روزها پیش بینی می شود سکوت این روزهای مردِ بهاری بخاطر برنامه ریزی هایش برای انتخابات مجلس است.