محیط زیست
محیط زیست
در همایش روز صنعت سیمان، فعالان این صنعت با تشریح وضعیت تولید، صادرات و سرمایهگذاری، ضمن تاکید بر جایگاه ایران در میان تولیدکنندگان بزرگ سیمان جهان، ناترازی انرژی، فرسودگی ساختاری و کاهش سرمایهگذاری را از مهمترین چالشهای پیشروی صنعت سیمان عنوان کردند و خواستار اصلاح سیاستهای انرژی، توسعه فناوری و تنوعبخشی به سبد تولید شدند.
یک متخصص محیط زیست تاکید کرد: برنامه جامع تنوع زیستی را باید فرصتی برای بازاندیشی در حکمرانی محیطزیست دانست.
رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: اتخاذ تصمیمات شتابزده در روزهای پایانی فعالیت شورا به مصلحت شهر نیست و باید تعیین تکلیف این موضوعات به دوره بعد واگذار شود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خود به بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه 1405 خواهند پرداخت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز خود به بررسی گزارش کمیسیون تلفیق درباره کلیات لایحه بودجه 1405 خواهند پرداخت.
شرکت فاضلاب تهران با احداث نیروگاه خورشیدی بر روی کانالهای خروجی پساب تصفیهخانه، گامی نوآورانه در مسیر تولید انرژی پاک و مدیریت بهینه منابع آب برداشته است.
بررسی پیشنهاد الحاق 10.5 هکتار از اراضی منطقه حفاظتشده جهاننما به محدوده طرح هادی روستای زیارت، در جلسه اخیر شورایعالی حفاظت محیط زیست از دستور کار خارج شد و فعلاً این واگذاری متوقف مانده است.
بودجه سازمان محیط زیست در سال آینده تنها حدود 14 درصد افزایش خواهد یافت.
بحران آب در ایران به نقطهای رسیده است که بدون بازنگری در شیوه حکمرانی آب، امکان عبور از آن وجود ندارد. آنچه امروز در قالب افت منابع آب زیرزمینی، تعارضهای اجتماعی، فرونشست زمین و نابرابری در دسترسی به آب نمایان شده، حاصل انباشت تصمیمهایی است که اغلب بر مبنای فرض وفور منابع اتخاذ شدهاند.
اقتصادنیوز: روابط عمومی نهاد ریاستجمهوری با رد ادعای «ایجاد ردیف یا اعتبار جدید در لایحه بودجه 1405» اقدام انجامشده را «تجمیع چند ردیف در قالب یک ردیف تجمیعی» اعلام کرده است.
اقتصادنیوز: معاون سیاستگذاری اقتصادی سازمان برنامه و بودجه گفت: در بودجه 1405 ارز کالاهای اساسی 28 هزار و 500 تومان است.
براساس آخرین آمارهای اعلام شده از تورم آذرماه 1404، افزایش قیمت کالاها و خدمات بیشتر از سمت خوراکیها و آشامیدنیها بوده است؛ به طوری که تورم نقطه به نقطه این گروه در آذر امسال حدود 72 درصد اعلام شده است.
اقتصادنیوز: به گفته یک کارشناس اقتصادی با توجه به رقم تورمی که امسال و سال آینده تجربه خواهیم کرد، قدرت واقعی بودجه کاهش یافته و این سیگنال صادر میشود که در دیدگاه مدیران کشور، محیط زیست کالای درجه است.
سازمان حفاظت محیطزیست با پیگیری از مراجع ذیربط، موفق به اخذ مجوز جذب 800 نیروی جدید شده است.
همزمان با فرارسیدن ایام میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) 13 رجب و سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسمی نمادین با کاشت نهال در بوستان سرخه حصار منطقه 13 تهران برگزار خواهد شد.