چهارشنبه 5 شهریور 1404

مدارس در دو ماه ابتدای سال تحصیلی مجازی می‌شوند؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
مدارس در دو ماه ابتدای سال تحصیلی مجازی می‌شوند؟

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آغاز سال تحصیلی جدید به شکل مجازی اظهار کرد: چنین موضوع کذب محض است.

علیرضا کاظمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تلاش می‌کنیم با انجام مراحل تکمیلی بکارگیری معلمان، 30 هزار معلم مهر ماه سرکلاس‌های درس باشند و از آنها استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: دولت در یک سال گذشته تلاش کرده تا با اجرای نهضت عدالت آموزشی پروژه‌های بسیاری را پیش ببرد که میزان پیشرفت آنها را به شکل مرتب رصد می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: بیش از 2400 مدرسه در دست افتتاح هستند که بیش از 13 هزار کلاس درس را به نظام آموزشی اضافه می‌کنیم.

کاظمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آغاز سال تحصیلی جدید به شکل مجازی اظهار کرد: چنین موضوع کذب محض است و مدارس از اول مهرماه به شکل حضوری آغاز خواهند شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.