یک‌شنبه 2 آذر 1404

مدارس سه شنبه تعطیل می‌شود؟

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مدارس سه شنبه تعطیل می‌شود؟

برخی شنیده‌ها از احتمال تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا حکایت دارد.

به گزارش مشرق، با توجه به ورود شاخص آلودگی هوای تهران به محدوده قرمز که از ساعت 16 روز گذشته تا حوالی 8 صبح امروز ادامه داشت و رسیدن شاخص در برخی نقاط تهران به 180 و انتقادات گسترده به تصمیمات کارگروه اضطرار آلودکی هوای تهران برخی شنیده‌ها حاکی از احتمال برگزاری مجدد کارگروه اضطرار آلودگی هواست.

در حال حاضر میانگین کیفیت هوای تهران با شاخص 142 در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد؛ در این شرایط افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

کارگروه اضطرار آلودگی هوا در روز 30 آبان تشکیل شد و به گفته میرجعفریان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران، برای مجموعه‌ای از اقدامات اضطراری شامل توقف فعالیت‌های ورزشی مدارس در فضای باز، دورکاری کارمندان دارای مشکلات زمینه‌ای، باردار یا دارای فرزند خردسال و اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل از شنبه یکم تا چهارشنبه پنجم آذرماه تصمیم‌گیری شد.

از شب گذشته موج انتقاد رسانه ها به برگزار نشدن مجدد جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران با توجه به رسیدن شاخص به عدد 165 بالا گرفت و صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران به تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران و بی توجهی به سلامت شهروندان به ویژه کودکان انتقاد شد.

منبع: تسنیم