یک‌شنبه 18 آبان 1404

مدیر رسانه ای باشگاه استقلال: پست آقای نظری جویباری را تأیید نمی‌کنم / در شأن ما نیست که جواب توهین را با توهین بدهیم + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

مهدی واعظی: وقتی یک باشگاه مورد هجمه قرار می‌گیرد ممکن است هر کسی در آن باشگاه ممکن است واکنش نشان دهد، اما باید سعه صدر داشته باشیم و برای ما علامت سوال بزرگی هست که چرا هر دو طرف را به کمیته انضباطی دعوت کرده‌اند! ساعت و تاریخ دعوت فدراسیون فوتبال از ما اصلا معلوم نیست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی واعظی در گفت‌و‌گو با SNNTV: وقتی یک باشگاه مورد هجمه قرار می‌گیرد ممکن است هر کسی در آن باشگاه ممکن است واکنش نشان دهد، اما باید سعه صدر داشته باشیم و برای ما علامت سوال بزرگی هست که چرا هر دو طرف را به کمیته انضباطی دعوت کرده‌اند! ساعت و تاریخ دعوت فدراسیون فوتبال از ما اصلا معلوم نیست.