جمعه 30 آبان 1404

مرتضوی: بدهی 2 هزار میلیاردی داروخانه‌ها پرداخت شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
مرتضوی: بدهی 2 هزار میلیاردی داروخانه‌ها پرداخت شد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماموریت‌های متنوعی داریم که به نماینگان و مردم تقدیم کردیم، نگاه کلان دولت بهبود معیشت برای همه دستگاه‌های اجرایی است. تصمیمات خوبی برای سال 1401 در نظر گرفته شد و افزایش حقوق کارگران اعمال شده بود و بخشی مانند بازنشستگان مشکلاتی داشته و لایحه دولت به مجلس رفت و بعد از ابلاغ، مد نظر قرار خواهد گرفت.

وی افزود: ماموریت ما در وزارت کار، رفع فقر مطلق، کاهش فقر نسبی و ایجاد رونق اقتصادی است.

وزیر کار گفت: در حوزه دارو تصمیمات خوبی گرفته شد و الحمدلله مواد اولیه با وفور تامین و تولید شده و در حوزه داروهای آنتی بیوتیک ظرفیت جدیدی ایجاد کردیم و در تامین سرم تا پایان سال به ظرفیت ماهی 6 میلیون واحد سرم می‌رسیم و مشکلات دارویی فروکش کرده است. دارو تامین و تولید و توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: به مردم اطمینان می‌دهیم حسب دستورات رییس‌جمهور و معاون اول رییس‌جمهور، الحمدلله مشکلات حوزه دارو بر طرف شده و رو به کاهش است و دغدغه‌ای نسبت به این موضوع وجود ندارد.

ادامه دارد....

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مرتضوی وزارت کار فقر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است