دوشنبه 22 بهمن 1403

مردم تا یک ماه دیگر پیگیر نامه‌های خود در سفر رییس‌جمهور شوند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مردم تا یک ماه دیگر پیگیر نامه‌های خود در سفر رییس‌جمهور شوند

محمدی گفت: تاکنون تعداد 25هزار و 734 تماس در سامانه سامد ثبت، تعداد 11 هزار و 922 نامه فیزیکی تحویل ستاد پاسخگویی و در مجموع تعداد 37 هزار و 656 تقاضا واصل شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا هانی محمدی در گفت‌وگو با گلستان ما، اظهار کرد: کلیه تقاضاهای مردمی واصله در سفر ریاست محترم جمهور به استان در سامانه سامد تا پایان هفته جاری ثبت و به کارتابل الکترونیکی سامد مدیران دستگاه‌های اجرایی ارسال می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری گلستان خاطرنشان کرد: متقاضیان می توانند یک ماه پس از سفر با سامانه 111 تماس حاصل نمایند. وی ضمن تشریح گزارش عملکرد نامه های ریاست جمهور به استان افزود: تاکنون تعداد 25734 تماس در سامانه سامد ثبت، تعداد 11922 نامه فیزیکی تحویل ستاد پاسخگویی و در مجموع تعداد 37656 تقاضا واصل شده است. محمدی در پایان با اشاره به استقرار 26 میز ارتباطات مردمی با حضور نمایندگان ویژه وزرا و معاونین رئیس جمهور در شهرستان گرگان طی روزهای 12 و 13 اسفند تصریح کرد: تعداد 5982 تقاضا به صورت حضوری ثبت و مورد رسیدگی قرار گرفته است.

انتهای پیام /