مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز ولادت پیامبر (ص) غرق سرور هستند
یاسوج - ایرنا - قشرهای مختلف مردم مؤمن و ولایتمدار کهگیلویه و بویراحمد همچون دیگر نقاط کشور امروز سه شنبه و به مناسبت 17 ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد بن عبدالله (ص) و فرزندش امام جعفرصادق (ع) غرق سرور و شادی هستند.
به گزارش ایرنا، ارادتمندان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در تمامی مناطق کهگیلویه و بویراحمد با حضور در مساجد با رعایت نکات بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در سالروز ولادت آخرین فرستاده الهی و ششمین امام شیعیان به جشن و شادی می پردازند.
مردم کهگیلویه و بویراحمد در قالب دسته های مختلف جشن و شادی با حرکت در شهرها و روستاهای این استان جلوه خاصی از عشق و ارادت خود به حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفرصادق (ع) را به نمایش گذاشته اند.
سخنرانان و مداحان در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد در مورد فضائل اخلاقی و ابعاد شخصیتی خاتم الانبیا (ص) و صادق آل محمد (ع) مطالبی را بیان کردند.
*س_برچسبها_س*