سه‌شنبه 10 شهریور 1405

مرزبانی هرمزگان سه فروند شناور صیادی ترال را توقیف کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مرزبانی هرمزگان سه فروند شناور صیادی ترال را توقیف کرد

بندرعباس - ایرنا - جانشین مرزبانی هرمزگان گفت: سه فروند شناور صیادی متخلف دارای تور صیادی غیرمجاز ترال و توقیف و بیش از 40 تن انواع ماهی از آنها کشف و ضبط شد.

به گزارش روز یکشنبه مرزبانی استان، سرهنگ"عبدالله لشکری" افزود: در پی اعلام نارضایتی صیادان و مرزنشینان استان از صید بی رویه و استفاده از تورهای کف کش ترال توسط صیادان متخلف در آب های این استان، مرزبانی با کارهای اطلاعاتی، فعالیت سودجویان را مورد رصد قرار داد.

وی ادامه داد: در این راستا مرزبانان شهرستان جاسک و میناب در دو عملیات جداگانه، هنگام گشت زنی و کنترل حوزه استحفاظی، موفق شدند 2 فروند کشتی و یک فروند موتورلنج متخلف را توقیف کنند.

لشکری اضافه کرد: در بازرسی از شناورهای صیادی، مشخص شد این شناورها دارای تور صیادی غیرمجاز ترال و مقدار40 هزار و 500 کیلوگرم انواع ماهی هستند.

جانشین مرزبانی استان هرمزگان با اشاره به دستگیری 53 نفر متهم در این عملیات، گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.

*س_برچسب‌ها_س*