دوشنبه 22 بهمن 1403

«مرگ گاهی ریحان می‌چیند...»؛ پیام تسلیت بنیاد اکبر رادی به مناسبت پرواز ابدی فردوس کاویانی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
«مرگ گاهی ریحان می‌چیند...»؛ پیام تسلیت بنیاد اکبر رادی به مناسبت پرواز ابدی فردوس کاویانی

بنیاد اکبر رادی به مناسبت درگذشت فردوس کاویانی پیامی تسلیت داد. کاویانی در چند اجرای نمایش‌نامه‌های اکبر رادی نقش آفرینی کرده بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنیاد زنده یاد اکبر رادی نمایش‌نامه‌نویس بلندآوازه کشورمان در پیامی درگذشت فردوس کاویانی را تسلیت گفت. در این پیام آمده است:

«مرگ گاهی ریحان می‌چیند...»

فردوس کاویانی به ابدیت پیوست. هنرمندی که سال‌های زیادی، صحنه‌های تئاتر و قاب‌های سینما و تلویزیون ایران را مزین کرده بود و نیز چند شخصیت دیدنی از نمایش‌نامه‌هایی هم‌چون پلکان، آهسته با گل سرخ، هاملت با سالاد فصل، شب روی سنگفرش خیس و تانگوی تخم مرغ داغِ استاد اکبر رادی را در صحنه جان بخشیده بود. بنیاد اکبر رادی پرواز ابدی این بازیگر وارسته را به خانواده‌ی محترمش و هم‌چنین جامعه‌ی هنری و دوست‌داران او تسلیت می‌گوید و به روانش درود می‌فرستد.

بنیاد اکبر رادی

شرح عکس: فردوس کاویانی و نازی حسنی در صحنه ای از نمایش پلکان به کارگردانی هادی مرزبان / اجرا: سال 1363 / سالن اصلی تئاتر شهر

5757

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1820462