چهارشنبه 17 بهمن 1403

«مریخ‌نورد 2020» برای نخستین بار حرکت کرد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
«مریخ‌نورد 2020» برای نخستین بار حرکت کرد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نقل از اسپیس، مریخ‌نورد 2020 ناسا نخستین مأموریت آزمایشی خود انجام داده که نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در آماده سازی برای پرتاب به سیاره سرخ است.

ویدئوی جدیدی از آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا (JPL) نشان می‌دهد که این مریخ‌نورد برای نخستین‌بار به جلو و عقب می‌چرخد، آزمون درایو مسافت کوتاه در یک اتاق تمیز در JPL انجام شد، جایی که مریخ نورد ساخته شده است.

براساس بیانیه آژانس فضایی، مهندسان ناسا قابلیت رانندگی مریخ‌نورد را بیش از 10 ساعت آزمایش کردند.

ریچ ریبر، مهندس اصلی سیستم‌های تحرک برای مریخ‌نورد 2020 در بیانیه‌ای گفت:«مریخ‌نورد 2020 مجوز رانندگی خود را به دست آورده است».

این آزمایش همچنین نشان داد این مریخ نورد می‌تواند زیر وزن خود عمل کند؛ این یک نقطه عطف مهم برای مریخ 2020 است.

مریخ‌نورد ناسا قرار است سال 2020 و در ماه ژوئیه یا اوت پرتاب شود؛ این ماموریت در 18 فوریه 2021 در دهانه یزرو سیاره سرخ فرود خواهد آمد، جایی که جست‌و‌جوی خود را برای نشانه‌های محیط قابل سکونت و شواهدی از زندگی میکروبی گذشته آغاز می‌کند؛ براساس این بیانیه این مریخ‌نورد نیز نمونه‌ها را جمع‌آوری کرده و آب و هوا و زمین شناسی مریخ را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

کتی استاک مورگان، معاون دانش پروژه مریخ 2020 در این بیانیه گفت: برای تحقق اهداف علمی بلندپروازانه این ماموریت، ما به مریخ نورد مریخ 2020 نیاز داریم».

انتهای پیام /

مریخ ناسا آزمایش سیاره سرخ مریخ‌نورد