مسعود رجوی
مسعود رجوی
ممکن است برخی تصور کنند که چون حضرت امام به صورت لیستی رأی ندادهاند، پس رأی دادن به لیست صحیح نیست. منطق مقام معظم رهبری در مورد رأی دادن لیستی یک منطق مشخص و قابل دفاع دارند.
تارنمای جماران برای نخستین بار 4 سند منتشر کرده که نشان میدهد امام خمینی رهبر فقید انقلاب در 4 یا 5 انتخابات (دوره اول مجلس خبرگان رهبری و ادوار اول و دوم و سوم مجلس شورای اسلامی به اضافه میان دورهای در یک دوره) به چه کسانی با کدام گرایشهای سیاسی رأی داده است.
اسامی افرادی که امام خمینی در چند انتخابات به ایشان رأی داده است به تازگی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام منتشر شد که بیانگر نکات جالبی از منظومه فکری ایشان است.
عصر ایران نوشت: در میان 30 نام که امام خمینی برای مجلس اول (در سال 58) نوشته اسامی 8 یا 9 چهره شاخص ملی مذهبی که در فهرست حزب جمهوری اسلامی نبودند دیده میشود. این امر نشان میدهد در آن زمان اولویت امام رأیآوری طیف شورای انقلاب در مقابل مجاهدین خلق، حزب توده و فداییان خلق بوده است.
در میان 30 نام که امام خمینی (ره) برای مجلس اول (در سال 58) نوشته اسامی 8 یا 9 چهره شاخص ملیمذهبی که در فهرست حزب جمهوری اسلامی نبودند دیده میشود.
در میان 30 نام که امام خمینی برای مجلس اول (در سال 58) نوشته اسامی 8 یا 9 چهره شاخص ملی مذهبی که در فهرست حزب جمهوری اسلامی نبودند دیده میشود.
در میان 30 نام که امام خمینی برای مجلس اول (در سال 58) نوشته اسامی 8 یا 9 چهره شاخص ملی مذهبی که در فهرست حزب جمهوری اسلامی نبودند دیده میشود. این امر نشان میدهد در آن زمان اولویت امام رأیآوری طیف شورای انقلاب در مقابل مجاهدین خلق، حزب توده و فداییان خلق بوده است.
آیا «لفظ فرقه رجویه» نوعی اَنگ سیاسی از سوی جمهوری اسلامی برای تحقیر سازمان مجاهدین است یا به راستی این گروه مسلح و عامِل ترور دارای شاخصههای اصلی یک فرقه سیاسی است؟
حمید انصاری، قائممقام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در ادامه انتشار اسناد منتشر نشده از امام خمینی و دفتر امام، در یادداشتی نوشت: برای اولینبار چهار فهرست شامل اسامی کسانی که امام خمینی در چند انتخابات حساس دهه اول انقلاب به ایشان رای داده است، منتشر میشود.
جماران نوشت: انتشار فهرست اسامی کسانی که امام خمینی در چند انتخابات به ایشان رأی داده است در واقع بیانگر رفتار عملی امام خمینی در مواجهه با انتخابات ها می باشد و از جنبه های گوناگون قابل تحلیل و تفسیر است.
سید عطاءالله مهاجرانی در نشست «ایران آینده؛ بیمها و امیدها» در رایزنی فرهنگی ایران در پاریس به ایراد سخنرانی پرداخته و اولین نقطه امید برای ایران و جمهوری اسلامی امروز را اقتدار نظامی - امنیتی دانست.
تسویهحسابهای درون تشکیلاتی ضد انقلاب شباهت به حذفهای سیاسی در دهه 50 و 60 شمسی توسط منافقین دارد. در بین سالهای 51 تا 53 گروهک منافقین به دلیل شکست استراتژی مبارزه مسلحانه دست به حذف مخالفانش زد!
پناه بردن به رژیم اشغالگر و منفور، نهایت سقوط و تباهی است.
در بحبوحه جنگ ایران و عراق، مسعود رجوی برای ادامه حیات سیاسیاش روی بدترین گزینه ممکن، یعنی رژیم بعث و صدام شرط بست و حالا رضا پهلوی بعد از ناامیدی از همراهی قدرتهای جهانی، تقریباً با همان شرایطی که رجوی و گروهش در گذشته داشتند، دارد.