مسی مچ رونالدو را در جام جهانی خواباند
به گزارش خبرگزاری فارس، لیونل مسی بار دیگر ناجی آرژانتین شد و در بازی شب گذشته تیم ملی کشورش با استرالیا موفق شد با به ثمر رساندن یک گل و تاثیرگذاریش بازی در نهایت به نفع آلبی سلسته با نتیجه 2 بر یک به پایان برسد.
مسی با درخشش در بازی شب گذشته از سوی فیفا بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. آمار جدیدی از مسی در جام جهانی در این زمینه منتشر شد که رونالدو رقیب سنتی اش را کنار می زند.
مسی برای هشتمین بار در تاریخ جام جهانی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد. رونالدو پیش از این 7 بار بهترین بازیکن بازی در جام جهانی شده بود و مسی با این رکورد از رقیب سنتی اش عبور کرد.
رونالدو فرصت این را دارد تا دوباره با مسی همطراز شود یا از او عبور کند. تیم ملی پرتغال در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف سوئیس می رود.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیداخبار چهرهها
جام جهانی 2022
عبور مسی از رونالدو در جام جهانی لیونل مسی مسی مچ رونالدو را در جام جهانی خواباند این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
