مشترکان کردستانی در مصرف گاز رکورد زدند
سنندج - ایرنا - مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: مشترکان گاز در این استان در شبانهروز گذشته برای اولین بار، 15 میلیون و 386 هزار مترمکعب گاز طبیعی مصرف کردند که یک رکورد بیسابقه است.
احمد فعلهگری عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اولین بار از زمان فعالیت این شرکت در کردستان (30 سال) روز یکشنبه 20 بهمن، رکورد بیشترین مصرف گاز توسط مشترکان با احتساب مصرف نیروگاه سنندج ثبت شد. وی با اشاره به اینکه مشترکان استان بدون احتساب نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج در شبانهروز گذشته 11 میلیون و 470 هزار مترمکعب گاز طبیعی مصرف کردند، افزود: در این مدت مصرف گاز نیروگاه سنندج سه میلیون و 916 هزار مترمکعب بود. مدیرعامل شرکت گاز کردستان با بیان اینکه پیش از این در سال جاری بیشترین مصرف روزانه گاز طبیعی 13 میلیون و 500 هزار مترمکعب بود، یادآور شد: پارسال مشترکان استان در زمستان تا سقف 12 میلیون و 500 هزار مترمکعب گاز طبیعی در روز مصرف کرده بودند. فعلهگری این افزایش بیسابقه مصرف گاز را در استان به دلیل برودت هوا اعلام کرد و گفت: اگر چه مشکلی از لحاظ تامین گاز و افت فشار در استان وجود ندارد، اما نیاز است مشترکان در مصرف گاز طبیعی صرفهجویی کنند.
در حال حاضر 534 هزار مشترک در بخشهای خانگی، تجاری، صنعتی و عمومی، 100 درصد جمعیت شهری و 89 درصد جمعیت روستایی استان از خدمات شرکت گاز کردستان بهرهمند هستند.
*س_برچسبها_س*