سه‌شنبه 2 تیر 1405

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک کارگاه شارژ سیلندر گاز مایع در منطقه مسعودیه خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر از جمله یک آتش‌نشان مصدوم شدند.

کیفرخواست باند 15 نفره کودک ربایی و فروش کودکان و نوزاد در دادسرای امور جنایی تهران صادر شد.

رئیس کمیسیون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مجلس شورای اسلامی از اجرای دو قانون متفاوت درباره معافیت سربازی خبر داد و گفت: برخی مشمولان باید هرچه سریع‌تر برای استفاده از این فرصت اقدام کنند.

مرد میانسال که پدر پیرش را در خانه کتک زده بود از سوی پلیس دستگیر شد.

تعداد دانشجویان پزشکی دانشگاه‌های خارج از کشور برای انتقال به دانشگاه‌های داخلی از حدود 200 نفر در سال 1395 به بیش از 1700 نفر در سال 1398 رسید، یعنی در عرض 3 سال، بیش از 8 برابر افزایش یافت

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (11 آبان ماه) در شرایط قابل قبول است.

سرهنگ نظام الدین موسوی، فرمانده انتظامی شهرستان قدس، از کشف و پلمب یک کارگاه تولید سلاح سرد نامتعارف خبر داد.

بر اثر ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند، 12 نفر کشته و ده ها تن نیز زخمی شدند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ورود محصولات جدید موسوم به «دودزا» به بازار غیررسمی کشور خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان از دستگیری 100 نفر از حاملان سلاح سرد و کشف 120 تیغه سلاح سرد در هفته اخیر خبر داد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران شایعات اخیر درباره اجاره‌های میلیاردی غرفه‌ها و غیراستاندارد بودن گوشت‌های عرضه‌شده در میادین را «کاملاً دروغ» دانست.

بسیاری از شهروندان به دلایل مختلف از جمله نارضایتی از نام رسمی یا دو اسمی بودن، تمایل به تغییر نام دارند و یک‌حقوقدان توضیحاتی درباره مسیر تغییرنام ارائه داد.