اجتماعی وبگاه مشرق نیوز
اجتماعی وبگاه مشرق نیوز
از آنجا که هر شخص به طور متوسط دو تا سه بار در سال سرما میخورد، افراد میکوشند تا با برخی اقدامات و ترفندها از ابتلا به سرماخوردگی پیشگیری کنند.
گزارشهای اخیر درباره وجود مقدار بالای سرب در مواد غذایی از دارچین گرفته تا پودرهای پروتئینی، نگرانیهایی را درباره سلامت عمومی در آمریکا تشدید کرده است.
کمخونیِ فقر آهن، یکی از شایعترین اما خاموشترین بیماریها است که بیشتر در میان زنان دیده میشود.
در سالهای اخیر، جراحیهای زیبایی در ایران با رشد قابل توجهی روبهرو شده و به یکی از موضوعات مهم حوزه سلامت و سبک زندگی تبدیل شده است.
رئیس آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری دیر انتشار شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر وقوع انفجار در یکی از محلات بندر دیر را تکذیب کرد.
زلزله ای به بزرگی 4.3 ریشتر شهر مردهک از توابع شهرستان عنبرآباد را لرزاند.
در حادثهای دلخراش بر اثر برخورد شدید میان دو خودروی سواری پژو پارس و تیبا در محور خرمشهر به اهواز، 6 نفر جان خود را از دست دادند و یک کودک 6 ساله مصدوم شد.
نوروزی رئیس پلیس اماکن فراجا: با افرادی که محل کسبوکار خود را به صورت مکرر پاتوق هنجارشکنی کنند، برخورد قانونی میکنیم.
رییس اورژانس آذربایجان غربی گفت: در اثر سانحه تصادف اتوبوس حامل دانش آموزان با خودروی سواری در ارومیه 10 نفر مصدوم شدند.
فرمانده انتظامی هویزه با تشریح جزئیات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه، از دستور ویژه فرمانده انتظامی خوزستان برای بررسی موضوع خبر داد.
فرمانده انتظامی اندیکا از زمینگیر شدن قاتل فراری که مرتکب چهار فقره قتل شده بود در این شهرستان خبر داد.