شنبه 9 اسفند 1404

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

در مقابل انواع تحریم‌ها قرار داریم اما تنها صنعت در حال رشد ما دخانیات است. هیچ کشوری هم در دنیا وجود ندارد که قیمت سیگار این میزان ارزان باشد یا سیگار را به شکل نخی بفروشند اما در کشور ما انجام می‌شود.

درست است که رتبه نهایی کسب‌شده از سوی داوطلب تأثیر غیرقابل انکاری در آینده تحصیلی او خواهد داشت، اما اولویت‌بندی وانتخاب درست رشته و دانشگاه‌ها را نمی‌توان در قبولی و یا عدم قبولی داوطلبان انکار کرد.

شهرداری قزوین در پی حواشی اخیر، قرارداد پیمانکار بخش خصوصی رفع سد معبر را لغو و رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و مسوول رفع سد معابر را از سمت خود برکنار کرد.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد که پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش در جلسات آینده این ستاد بررسی خواهد شد.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از تصادف و جان باختن یک موتورسوار در اتوبان شهید نواب خبر داد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری یک شرور به جرم استفاده از سلاح سرد در محله تهرانپارس خبر داد و گفت: این متهم در مخفیگاهش دستگیر شد.

فرماندهی انتظامی شرق استان تهران از افزایش مبالغ جرایم رانندگی خبر داد و اعلام کرد: این تغییرات با هدف بازدارندگی، کاهش تصادفات و ارتقای فرهنگ ترافیکی اجرا می‌شود.

رئیس شورای شهر تهران بر لزوم استفاده شهرداری از انرژی خورشیدی و ساماندهی حریم تهران تاکید کرد.

جسد کوهنورد 65 ساله اهل کرج که در ارتفاعات صعب‌العبور دارآباد سقوط کرده بود، با تلاش تیم امدادی هلال احمر به پایین منتقل و تحویل نیروی انتظامی شد.

شمیرانات - فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات، در جریان انجام وظایف قانونی خود در منطقه دشت لار، توسط سودجویان ناشناس مورد سوءقصد قرار گرفت.

رئیس اداره پایش اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از آغاز توزیع واکسن چهارظرفیتی آنفلوانزا در داروخانه‌های سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: بخشی از این واکسن‌ها به صورت رایگان در اختیار گروه‌های پرخطر قرار می‌گیرد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ضبط 360 جلد گواهینامه رانندگی به دلیل تخلفات حادثه‌ساز شبانه خبر داد.

آئین نامه تأسیس داروخانه که خرداد 1400 ابلاغ شد، با اشکالات و ابهاماتی همراه بود که سازمان غذا و دارو را مجاب ساخته این آئین نامه را دستخوش اصلاحاتی کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت از برخورد پلیس فتا با ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی خبر داد.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری از انتقال محکومین افغانستانی به کشورشان خبر داد.