دوشنبه 8 تیر 1405

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اداره کل هواشناسی استان تهران با اشاره به ماندگاری هوای گرم در سطح استان طی روزهای آینده، از احتمال وزش باد شدید و احتمال خیزش گرد و خاک محلی در برخی مناطق خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه از دستگیری قاتل همسرش در کمتر از یک ساعت پس از وقوع قتل و کشف سلاح به‌کاررفته در این جنایت خبر داد.

نشست تخصصی بررسی آمادگی برای مقابله با بیماری تب دِنگی برگزار شد که در آن مسئولان بر ضرورت افزایش آمادگی، همکاری بین‌بخشی و جلب مشارکت مردمی برای کنترل پشه ناقل آئدس و پیشگیری از تب دنگی تأکید کردند.

4 خودروی بنز مک‌لارن شورلت و لامبورگینی که چند روز پیش با انتشار کلیپ‌های پرحاشیه در جاده فیروزکوه خبرساز شده بودند توقیف شدند.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به وضعیت راه‌های مواصلاتی استان گفت: طبق گزارش‌های همکاران ترافیک در محورهای کندوان و هراز سنگین است و کندوان از ساعت 11 یک‌طرفه شد.

عیسی‌بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور: افزایش تعرفه آب حدود 28 درصد بوده به دلیل افزایش نرخ غیر یارانه‌ای آب که از 7000 تومان به 9 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

بررسی آمارهای سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که بیشترین تلفات حوادث رانندگی در هر سال در ماه شهریور ثبت می‌شود و 10 درصد از کل تلفات حوادث رانندگی سالانه مربوط به این ماه است.

برداشت محصول گوجه‌فرنگی از مزارع شهرستان فاروج آغاز و خرید گوجه‌فرنگی نیز از کشاورزان شهرستان فاروج در حال حاضر انجام می‌گیرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تسلیت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، از اجرای طرح ترافیکی ویژه در مسیرهای منتهی به مصلی امام خمینی (ره) و سطح شهر خبر داد.

دولت آمریکا اختیارات و وظایف مرکز اطلاعاتی مقابله با «نفوذ روسیه» را کاهش خواهد داد.

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران گفت: مقاوم سازی 60 واحد مسکونی آسیب دیده در جنگ تحمیلی 12 روزه، در مناطق مختلف شهر تهران آغاز شده‌است و به زودی تکمیل می‌شود.

عامل قتل سه نفر در شهرستان کردکوی، پس از طی مراحل قضایی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور در بامداد امروز در محل وقوع جنایت و در ملأعام قصاص شد

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ موتورسوار 60 ساله در بزرگراه حکیم خبر داد.