سه‌شنبه 21 اسفند 1403

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

این روزها کلاهبرداران آگهی‌هایی پایین‌تر از عرف بازار منتشر می‌کنند و با چرب‌زبانی و ترفندهای دیگر مبلغی را بابت بیعانه و تضمین معامله از چندین نفر دریافت می‌کنند و دیگر پاسخگوی تماس‌ها نیستند.

سرپرست روابط عمومی سازمان تاکسیرانی تهران از شناسایی و ارسال پرونده راننده تاکسی متخلف به هیات انضباطی خبر داد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مسمومیت 10 نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) از هم استانی‌ها در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان، به علت خوردن قارچ سمی فصلی خبر داد.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان 11.2 درصد بیشتر از زنان بود و در مقابل هر 130 مرد فوت شده، 100 زن فوت شده است.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب تکذیب می‌شود.

جوان کاشمری دیشب شاهد مزاحمت 2 موتورسوار با حالتی غیرطبیعی برای 3 دختر نوجوان می‌شود و به این اوباش تذکر می‌دهد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی با یک قبضه کلت کمری خبر داد.

رییس پلیس آگاهی پایتخت از بازداشت عامل قتل مادر با ضربه‌های هولناک دمبل، خبر داد.

رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس تهران از دستگیری یک نفر اراذل و اوباش که اقدام به تیراندازی طی درگیری در فرحزاد تهران کرده بودند، خبر داد.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

وزیر علوم درباره برگزاری کنکور نوبت اول امسال و همچنین نرسیدن دانش‌آموزان یک منطقه سیل‌زده به جلسه آزمون توضیح داد.

گوشه‌ای از اقدامات این باند را در فیلم ببینید.