چهارشنبه 10 تیر 1405

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

اجتماعی وب‌گاه مشرق نیوز

سخنگوی فراجا اعلام کرد: عامل داخلی موساد که در کارگاهی اقدام به تولید، ساخت و آزمایش موادمنفجره می‌کرد توسط پلیس بازداشت شد.

ساری - ایرنا - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مازندران گفت: با وجود حجم تردد زیاد خودرو در این خطه از شمال در شرایط فعلی هیچ مشکلی در تامین سوخت مورد نیاز خودروها در مازندران وجود ندارد.

نایب رئیس انجمن کامیونداران گفت: در روزهای سخت و حساس کنونی همه رانندگان با تمام قوا برای جابه‌جایی اقلام و کالاها به‌ویژه کالاهای اساسی پای کار هستند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیک جاده‌های کشور اعلام کرد: اکنون بیشتر محورهای مواصلاتی کشور دارای ترافیک روان و نیمه‌سنگین است.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک سنگین محورهای مواصلاتی استان از یک‌طرفه شدن کندوان و محور هراز خبر داد.

در پی حمله رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در تهران با تلاش امدادگران 3 نفر از زیر آوار در یک منزل مسکونی زنده بیرون کشیده شدند.

رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به اینکه تمامی اقلام ضروری و کالاهای مورد نیاز خانوار، در شبکه توزیع صنفی کشور موجود بوده و هیچگونه کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود.

رئیس انجمن شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: در شرایط کنونی مردم باید آگاه باشند هر وی پی ان و نرم افزاری را به ویژه اگر رایگان باشد و تبلیغاتی برای آن شده، دانلود نکنند.

معاون اجتماعی و پارلمانی سازمان نظام پزشکی ایران، ادعای کذب شیخ عباس تبریزیان درباره شهادت جمعی از سرداران سپاه با شناسایی از طریق تزریق واکسن کرونا را زیر سئوال برد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز گفت: با توجه به حجم ترافیک، تردد از شمال به جنوب در محور چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

پرسش اصلی این است: «اگر شهروندی با عوامل یا نشانه‌های یک اقدام تروریستی مواجه شد، باید چه اقدامی انجام دهد؟»

شهدای حمله وحشیانه و تروریستی رژیم صهیونیستی به امدادگران هلال احمر در تهران به سه تن رسید.

از دقایقی پیش برخی با انتشار تصاویری مدعی هک‌شدن صداوسیما شدند. در همین رابطه عکسی منتشر شد که در آن توئیت حساب صهیونیستیِ «اسرائیل به فارسی» در تلویزیون پخش می‌شود.

معصومه عظیمی، کارمند دبیرخانه صداوسیما به‌دلیل موج انفجار ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به سازمان صداوسیما در بعدازظهر امروز به شهادت رسید.

اسطوره فوتبال ایران با یک پست نسبت به حمله رژیم صهیونسیتی به کشورمان واکتش نشان داد.

تعدادی از افراد حاضر در یک کمپ ترک اعتیاد با شنیدن صدای ضدهوایی از این مجموعه خارج شدند.