پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: رئیس جمهور بر مسئله بودجه‌ریزی عملیاتی تاکید ویژه دارد که بودجه بر مبنای عملکرد پرداخت شود.

نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای ضمن حمایت قاطع از اقدام بانک مرکزی در انحلال بانک آینده، این تصمیم را گامی شجاعانه و ضروری در مسیر اصلاح ساختار نظام بانکی کشور دانستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، موضوع تعطیلی پنجشنبه‌ها را بار دیگر به کمیسیون اجتماعی ارجاع کرد.

رئیس جمهور در مراسم روز پرستار گفت: رقم اضافه‌کار پرستاران، اصلاً قابل قبول نیست و باید اصلاح شود و نیازمند این هستیم که کسری بودجه کشور را کم کنیم تا بتوانیم این اصلاحات را انجام دهیم.

این روزها ابوموسی و جناب اشعث با "مردم مردم" کردن و نطق‌های نمایشی نخ‌نما و لوس دنیایی می‌خواهند جایی در دل مردمی پیدا کنند که زندگی‌شان هیچ شباهتی به آنها ندارد.

نگاهی به اظهارات و نوشته‌های برخی از غربگراهای داخلی بیندازید! آیا مواضع این حزب غیر از «پادوئی برای آمریکا» توجیه دیگری می‌تواند داشته باشد؟! با توجه به سوابق غربگرایان پاسخ این سؤال منفی است! نیست؟!

نمایندگان مجلس شورای اسلامی تکالیف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه حمایت از هوش مصنوعی را مشخص کردند.

رئیس دادگاه محاکمه منافقین نسبت به وضعیت عجیب استانداردهای دوگانه ی برخورد با تروریسم در برخی کشورها تذکر و انتقاداتی را بیان کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، قهرمانی تیم ملی هندبال دختران ایران در آسیا را تبریک گفت.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح موادی از فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران موافقت کردند.

نمایندگان مجلس با هدف تأمین نظر شورای نگهبان، ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری را اصلاح کردند که بر اساس آن ساعات کاری کارکنان دستگاه‌های اجرایی 44 ساعت در هفته خواهد بود.

محمدباقر قالیباف گفت که مجلس در جلسه غیرعلنی امروز درباره روند برگزاری انتخابات شوراها بحث و بررسی کرد.

کارخانه سیمان بیارجمند که با سرمایه 38 هزار سهام‌دار مردمی شکل گرفت، پس از 18 سال رکود، با هم‌افزایی دستگاه قضا و دولت جان تازه گرفت.

بررسی طرح تقویت امنیت غذایی کشور یکی از طرح های در در دستورکار امروز مجلس است.