یک‌شنبه 4 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پیامی خواستار رسیدگی به وضعیت مصدومین و پیگیری مسائل فنی و حقوقی حادثه تلخ انفجار در معدن طبس شد.

تشکیل کمیته آشوب دو انگیزه مهم دارد، یکی گرفتن سهم بیشتر از دولت با اعمال فشار بیرونی و دیگری ایجاد یک خط فاصله میان اصلاح‌طلبان با پزشکیان در روز واقعه!

حاج سعید حدادیان در مراسم خاکسپاری مرحوم سردار رضا سراج در امامزاده اسماعیل زرگنده تهران به روضه خوانی پرداخت.

وزارت امور خارجه طالبان در پیامی حادثه انفجار در معدن طبس را به خانواده قربانیان تسلیت گفته و با مردم و دولت ایران ابراز همدردی کرد.

به گواه کارشناسان، افزوده شدن جمعیت فقیر ایران در اواخر دولت روحانی آغازه شده است.

هجدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان منافقین سه‌شنبه 27 شهریور 1403 در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی برگزار شد.

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران فرا رسیدن روزملی عربستان را تبریک گفت.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که برای حضور در اجلاس سالانه سازمان ملل در نیویورک به سر می‌برد امروز (دوشنبه) با مسعود پزشکیان گفت‌وگو خواهد کرد.

سخنگوی وزار خارجه مصر به مناسبت حادثه معدن طبس با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کرد.

از جمله ابعاد کمتر گفته شده در مورد مرحوم خادم‌الحسین حاج رضا سراج اقدامات او به عنوان فرمانده گروه جهادی کربلاء است.

رئیس مجلس شورای اسلامی: باید به مدیران قوی و امین فرصت بدهیم و از آنها حمایت کنیم و با مدیرانی که خیانت می‌کنند شدیدا برخورد کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی: من تشکر می کنم که این جلسه هیات عمومی تشکیل می شود و اطلاع رسانی می شود تا مردم در جریان قرار بگیرند.

پیکر رضا سراج معاون ارتباطات دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی امروز دوشنبه 2 مهر 1403 با حضور مقامات لشکری و کشوری از حسینیه کربلا در خیابان اندرزگو به سمت امامزاده اسماعیل قلهک تشییع شد.