جمعه 28 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

وزیر امور خارجه کشورمان در یادداشتی به تشریح سیاست خارجی کشورمان در یک سالگی دولت چهاردهم پرداخته است.

رسانه‌های عبری اعلام کردند رژیم صهیونیستی در روزهای آینده عملیات پرتاب هوایی کمک‌های بشردوستانه به شمال نوار غزه را متوقف کرده و ورود کمک‌ها به این منطقه را کاهش می‌دهد.

جزئیاتی از چگونگی تامین منابع مالی تروریست‌های سازمان مجاهدین خلق در جلسه سی و هفتم دادگاه رسیدگی به جرائم گروهک تروریستی منافقین را ببینید.

سفارت جمهوری اسلامی ایران در توکیو، ادعاهای مطرح شده در بیانیه مشترک نشست وزیران دفاع انگلیس و ژاپن علیه ایران را بی‌اساس خواند و آن را به شدت محکوم کرد.

نباید نام "آزادی بیان" بر آن گذاشت. زمانی که یک کشور شرایط جنگی را پشت سر می‌گذارد حتما باید به مفهوم تحلیل‌ها و نظرات توجه کرد. زیرا در چنین زمانه‌ای برخی تحلیل‌های غلط از موشک دشمن هم خطرناک‌تر است.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: اثر واقعی بازگشت قطعنامه های شورای امنیت به مراتب کم تر از تحریم های ایالات متحده برآورد می شود، هرچند اثر روانی و انتظاراتی آن قابل اغماض نیست.

تعدادی از نمایندگان مجلس، اقدام تروئیکای اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک را سیاسی و غیرقانونی دانستند و تاکید کردند که ایران زیر بار زور نمی‌رود.

آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ارمنستان با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در تهران دیدار و گفتگو کرد.

اسرائیل دیگر طرف واحدی نیست که قادر به تحمیل شرایط خود باشد و ایران می‌تواند با قدرتی کامل که دشمنان آن را محاسبه نکرده بودند، هر ماجراجویی اسرائیلی را بسیار پرهزینه، بلکه زیان‌بار کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان صبح روز شنبه با همتای ارمنستانی خود در تهران دیدار کرد.

علی باقری با حکم علی لاریجانی، به عنوان معاون بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی منصوب شده است.

با استفاده از اسنپ‌بک عملاً قدرت بازیگری اروپا به‌شدت تضعیف می‌شود. این ابزار تا زمانی عامل قدرت اروپاست که استفاده نشود. مطلوب‌ترین راه برای اروپا تمدید پی‌درپی این ابزار بود.

آرمن گریگوریان دبیر شورای امنیت ارمنستان با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در تهران دیدار و گفتگو کرد.