سیاسی وبگاه مشرق نیوز
سیاسی وبگاه مشرق نیوز
رئیس جمهور در دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی: ما قدردان مجلس محترم هستیم در رابطه با دولت به ما کمک کردند و به همه اعضای دولت با همدلی و همراهی رای دادند؛ متشکریم هر چقدر هم تشکر کنیم کم است.
مراسم تکریم کیومرث هاشمی و معارفه احمد دنیا مالی بعنوان وزیر ورزش و جوانان سهشنبه 13 شهریور 1403 با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در وزارت ورزش برگزار شد.
وزیر راه و شهرسازی در حکمی اطهره نژادی را به عنوان مشاور عالی منصوب کرد.
مسعود پزشکیان رئیسجمهور در جمع فعالان اقتصادی خراسان رضوی: به استانداران اختیارات لازم داده شود.
زیدآبادی از فعالین فتنه سال 88 نیز بوده و سابقه فعالیت در گروهک غیرقانونی ملی - مذهبی را نیز در کارنامه دارد.
پزشکیان در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی گفت: هر مداخله ای که می خواهیم کنیم باید حتما اقشار آسیب پذیر را ببینیم و اجازه ندهیم زیر چرخ های توسعه له شوند
معاون اول رئیسجمهور از وزیر جدید ورزش و جوانان خواست، این وزارتخانه به دیپلماسی ورزش بیشتر توجه کند.
دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، غزلی از معظم له را برای انتشار در چاپ چهارم کتاب امین شعر انقلاب (تاملی در آفاق ادبی و شاعرانگی رهبر معظم انقلاب) در اختیار حجتالاسلام انصارینژاد ارسال کرده است.
رئیس جمهور که به مشهدالرضا (ع) سفر کرده است در بدو ورود در مسیر نیشابور به مشهد و در میان زائرانی که برای حضور در مراسم شهادت امام هشتم شیعیان عازم حرم مطهر ایشان هستند حضور یافت.
مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مشهد گفت: باید جراحیهایی در بعضی بخشها انجام دهیم تا کشور را از این وضعیتی که هست خارج کنیم.
آیین تکریم و معارفه وزرای قدیم و جدید ورزش و جوانان با حضور معاون اول رئیسجمهور برگزار شد.
در طرح الحاق 5 تبصره به ماده 16 قانون راجع به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران مواردی همچون برخورد قانونی با کلیه اتباع غیرمجاز ساکن در ایران و طرد آنها به کشور متبوع خود پیش بینی شده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: طرحی با عنوان لغو فیلترینگ اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح نشده است.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: پس از اتمام تحقیقات، کیفرخواست پرونده موسوم به طراوت نوین رضایت خودرو در دادسرای استان قزوین صادر شد.