دوشنبه 27 مرداد 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

رئیس مجلس شورای اسلامی چهار قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هلند طی تماس تلفنی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کردند.

رئیس جمهور قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو آن را ابلاغ کرد.

معاون اول رئیس جمهور مصوبه دولت در خصوص کاهش معافیت کارفرمایان موضوع قانون معافیت از پرداخت سهم کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر را ابلاغ کرد.

سخنگوی شورای نگهبان: موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو اخیراً تأیید شد و امروز نیز مجدداً در بخش مصوبات به آن اشاره کردم.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه تسریع و تسهیل خدمات‌رسانی حقوقی و قضایی به مردم، یک اصل اساسی است، گفت: تمرکز و همت ما آن است که با ارائه راهکارهای مناسب به دادرسی سرعت بخشیم.

دادستان کل کشور گفت: دادستان‌ها به ترک‌فعل‌های احتمالی در این ایام توجه ویژه داشته باشند، قضات کشیک نیز در زمان مقرر در محل خدمت خود حضور داشته باشند.

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان درباره مصوبه تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری کارکنان توضیحاتی را ارائه داد.

نماینده روسیه در وین در دیدار با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص برخی از مسائل برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کرد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی جمعه 24 اسفند ماه به صورت سرزده از یک مرکز خیریه در شهرری بازدید و با خیرین و مردم دیدار کرد.

تصویری از حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در منطقه‌ی عمومی حلبچه همزمان با عملیات والفجر 10 که در روزهای پایانی اسفندماه سال 1366 صورت گرفت.