جمعه 28 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

سیاسی وب‌گاه مشرق نیوز

روتوش ضد جنگ بودن تنها بهانه‌ای برای ترویج گفتمانی است که از درون آن توافق با ترامپ و نیز سازمان‌دهی برای آشوب‌های اجتماعی خارج می‌شود.

رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه و تشکیل تیم کارشناسی برای تقویت و ایجاد وحدت رویه در اجرای اختیارات تفویض شده به استانداری‌ها تاکید کرد.

یک بازداشتی فتنه 88 با اشاره به پروژه تحریم انتخابات در چند سال گذشته گفته است: معتقدم اگر حکومت به گونه‌ای رفتار می‌کرد که زمینه مشارکت اکثریت ایرانیان فراهم شود، شاید اساسا دشمن دست به حمله نمی‌زد!

محمد مخبر مشاور رهبر انقلاب به نمایندگی از مقام معظم رهبری با خانواده شهید فریدون عباسی دیدار کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه: موافقت‌نامه جامع پادمان همچنان برقرار است، اما ما به‌صورت کاملاً شفاف اعلام کرده‌ایم که از رویکردهای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، شورای حکام و شخص دبیرکل رضایت نداریم.

رئیس قوه قضاییه: به مجامع بین‌المللی امید نداریم اما وظیفه پیگیری جنایات صهیونیست‌ها در غزه را داریم.

سخنگوی وزارت خارجه: در این درخواست‌ها نه اصالت نه جدیت و نه حسن نیت مشاهده می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره کردم قرار است هفته آینده در روز جمعه نشستی با طرف‌های اروپایی در چارچوب مذاکرات برگزار شود

رئیس کمیسیون اقتصادی و بازرگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات جلسه بررسی «شاخص‌های اقتصادی متاثر از جنگ 12 روزه» با حضور مسئولانی از بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت اقتصاد را تشریح کرد.

طرح توسعه نیروگاه نکا با حجم سرمایه‌گذاری 175 هزار میلیارد ریال که شامل 2 واحد گازی 183 مگاواتی و یک واحد بخار 180مگاواتی است، امروز با دستور رئیس جمهور افتتاح شد.

رئیس امور برنامه‌ریزی و نوآوری اداری سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ برنامه عملیاتی اصلاح نظام اداری وزارتخانه‌های نیرو، امور خارجه، کشور و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خبر داد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با خانواده شهید عباسی به نمایندگی از طرف مقام معظم رهبری دیدار کرد.